Вече можете да купите Samsung Galaxy Fold и в България

Вече можете да купите Samsung Galaxy Fold и в България

След редица перипетии Samsung стартира продажбите на смартфона си със сгъваем екран Galaxy Fold в началото на септември в Южна Корея, а постепенно той се появи и в други региони, включително в Европа. Преди да направи пазарния си дебют, устройството премина през преработка и конструктивни подобрения, след като първоначалната му премиера беше отложена заради проблеми с някои тестови бройки за медии.

Препоръчани оферти

Сега смартфонът вече е наличен и през нашия онлайн магазин на цена 5150 лв. и със срок за доставка 5 работни дни. Имайте обаче предвид, че Samsung все още не е пуснала устройството в страната ни и засега нямаме информация дали ще го видим в официалните канали за дистрибуция.

Samsung Galaxy Fold предлага 7.3" основен OLED дисплей с резолюция 2152х1536 пиксела, а в затворено състояние е достъпен външен 4.6" OLED панел с резолюция 1680х720 пиксела. На разположение са още 12GB RAM, 512GB вградена памет, осемядрен чипсет и точно 6 камери – 4 са достъпни в затворено състояние, а две – в отворено. Устройството има и батерия с капацитет 4380 mAh.