Вендинг машини за телефони от Motorola

Вендинг машини за телефони от Motorola
От Motorola смятат да предложат ново решение за продажба на телефони на крайни потребители във вид на вендинг машини. От компанията тестват все още технологията, но автоматите ще бъдат разположени на места с голямо движение на хора, като по този начин ще се скъси времето за стигане до крайния потребител, както и времето, което той отделя, за да стигне до продуктите на компанията. Автоматите, наречени INSTANTMOTO, ще бъдат разположени от ноември на около 20 възлови дестинации като летища и големи магазини в Щатите. Системите ще предлагат повече от 25 вида продукти на Motorola: телефони, оборудвани с пакети за активиране, с Bluetooth слушалки, безжични телефони, зарядни за автомобили и други.

 • зависи, на Кларина колата все още не е развален вкуса
  vladovn
 • Mai naposleduk vkusa na koka-kolata zaprili4a na edno bulgarsko bezalkoholno Etur,ako si go spomnqte:)
  artman
 • Привет)) Машините се поставят от Моторола...от това следва (логично), че и апаратите са с повече от ясен произход)))) А за липсата ми - отдадох се на заслужена почивка, попътувах, наслаждавах се на красотите на България))))
  Спомениии
 • e би трябвало машината да гарантира произход, като напр. като си вземаш кола не знаеш къде е бутилирана, но вярваш че ще е с оригиналния кола вкус, нали?
  vladovn
 • Поздрави Спомени ти жив ли си бре от колко време не беше влизал. така е но само ако са на супер качество а не като нашите не им знаеш произхода
  apolon25
 • Идеята е много добра)) ...но уви не за нашия манталитет)) С удоволствие бих ползвал подобна услуга, която ме отдалечава от "компетентни" консултанти, продавачи и куп други "екстри".
  Спомениии
 • to za za tebe mai osven NOKIA dryga marka za mobilni telefoni nqma mnogo dobre sa si go izmislili s mashinite evala.
  parishilton