Видео и снимки на Samsung Galaxy Camera

Видео и снимки на Samsung Galaxy Camera
IFA 2012 беше и мястото за премиера на Samsung Galaxy Camera - цифров фотоапарат, който осигурява много повече възможности за споделяне на съдържание и забавления, благодарение на Android. На пръ поглед устройството прилича на обикновен 16МР фотоапарат, но по внимателното вглеждане разкрива отличителните му черти - 21х оптично приближение, 4,8" дисплей с HD резолюция и интерфейс и функции, които ще помогнат на начинаещите да правят по-добри снимки. Ако сте използвали телефон с Android на Samsung едва ли ще останете изненадани - интерфейса е същият. Може да го ползвате в хоризонтална и вертикална ориентация, а в менюто присъстват същите приложения, които имат и един телефон - браузър, клиент за електронна поща, мултимедиен плеър и т.н., а сред добавките е редактор на снимки и видео.

Когато започнете да снимате интерфейса се променя с друг, който осигурява по-удобен начин за контрол на различните фотографски параметри. Фотоапарата има и светкавица, която може да се активира, чрез поставен отстрани бутон. Устройството може автоматично да идентифицира лицата в кадър и да ги свърже с контактите ви, което по-късно улеснява откриването на нужните снимки. Устройството осигурява и разнообразни начини за споделяне на заснетото - Wi-Fi или 3G/HSPA+.

 • То вече има сигурно. Със сигурност знам, че има хладилници с Андроид.
  asenna5
 • Направо и една уста да и сложат за да прави и други работи...:D..,щом ще спамим:D
  Ванката
 • На там отиват работите. Например за прахосмукачката, тъй като е подвижна, би било добре да се помисли за разширяване на функциите и до един малък робот. Ако може да слага прането в пералната и да носи бира от хладилника - цена няма да има.
  A4i
 • По-интересно ще е ако ти звънне прахосмукачката и те пита защо закъсняваш:D
  VoiceOfGod
 • Ако сложат функция и да можеш да й звъниш и да й кажеш да изчисти, че ще идват гости, равна няма да има :D
  trendi0_sexa
 • Тези скоро ще започнат и на прахосмукачките да слагат андроид и да изписват галакси.
  VoiceOfGod