Видео и снимки на софтуера за LG G Watch

Видео и снимки на софтуера за LG G Watch
Софтуерът, който ще задвижва часовника LG G Watch, изтече в интернет и това ни дава възможност да хвърлим по-подробен поглед към устройството, преди корейската компания да е разкрила всички подробности за него. Благодарение на това успяхме да научим и повече подробности за джаджата като например това, че носи кодово име Dory, работи с Android 4.4W (W вероятно идва от думата Wear) и използва четириядрен процесор Snapdragon 400.

Софтуерът показа и различни фонови изображения за екраните на Google Now, които се появяват при различни сценарии, а освен това има и серия от кадри, представящи различни метеорологични условия. Появи се и информация за нов Zen режим на платформата Android Wear, който ще изключи нотификациите. Сред останалите функции са работа на часовника като дистанционно за камерата, опция за следене на физическата активност и др.

Заедно с това в интернет беше публикувано и видео с анимацията при зареждане на часовника. То е цветно, има ретро привкус и завършва с логото на Android с нов шрифт. Засега няма информация дали Google действително възнамерява да направи редизайн на познатото лого, но то определено има нужда от такъв. Повече по темата може би ще научим по време на конференцията Google I/O по-късно този месец.

Повече изображения има тук:
http://phandroid.com/2014/06/03/lg-g-watch-system-dump/

 • четвъртото ще работи по-бавно и ще е за месеците :D
  Вече има регистриран потребител с този Nickname
 • Казва се електронно мастило, не хартия!
  AVKansazov
 • Такива устройства трябва да са с електронна хартия, не с ЛЕД - със сигурност батерията му в тоя вид ще кара максимум 2 дни...
  hristonikolov
 • Да бе верно, то и дата има :) Още малко ако се напънат ще стигнат функционално електронните часовници дето ги продаваха 80-те :)
  avg
 • мн ясно че е за датата :D
  sarpy