Видео показва част от основните новости в HarmonyOS 2.0

Видео показва част от основните новости в HarmonyOS 2.0

Очакваме Huawei да започне разпространението на новата версия на собствената си операционна система HarmonyOS към някои устройства още през идния месец. HarmonyOS 2.0 е все още в бета фаза, но междувременно се появи видео, което демонстрира някои от основните подобрения в нея.

Главната промяна е под формата на нов център за управление, който е достъпен при плъзгане от горния десен ъгъл на екрана. При плъзгане отляво се отваря търсачката за съдържание в телефона.

Демонстрацията в клипа е с Mate 40 Pro, който ще е и сред моделите, които ще имат достъп до финалната версия на операционната система. Работата с интерфейса и системните приложения е изключително бърза. На този етап обаче не виждаме как се зареждат външни програми.

На външен вид HarmonyOS 2.0 наподобява доста на актуалния интерфейс, който е базиран на Android, EMUI 11. През идните седмици предстои да научим и повече детайли около новата операционна система.

Вземи Huawei Mate 40 Pro, 256GB + 8GB RAM  от Citytel на промо цена. Безплатна доставка до София, възможност за изплащане.

Препоръчани оферти