Видео показва повече от Samsung ATIV S

Видео показва повече от Samsung ATIV S
Премиерата на Samsung ATIV S, първия телефон с Windows Phone 8, беше още в края на август, но досега интерфейсът на устройството не беше попадал под камера. По време на представянето му бяха показани няколко снимки, а освен това отсъстваше от щанда на компанията на изложението IFA 2012. Секретността до голяма степен е заради Microsoft, които искаха да запазят в тайна някои от възможностите на платформата преди представянето им на 29 октомври.

Междувременно от GSMArena са успели да се сдобият със Samsung ATIV S и са готови с кратко видео, демонстриращо някои от възможностите на WP8. Разбира се, успява да покаже и неговия 4.8" Super AMOLED дисплей с Gorilla Glass 2 и дебелина на корпуса, която е по-малка в сравнение с други модели с платформата. В конструкцията е използвана пластмаса, но с покритие, имитиращо алуминий. Телефонът залага на процесор Snapdragon S4 с честота 1.5GHz и както е видно от видеото, работи изключително плавно, но това е валидно за всички модели с Windows Phone, които сме виждали досега.

 • Мерси :)
  AVKansazov
 • http://www.youtube.com/watch?v=-n3Or8CJJa0
  aPhone
 • За съжаление видеото вече е махнато :( Някакъв друг източник?
  AVKansazov
 • Те не развиват, защото до сега са продали смешна бройка WP телефони. В началото не развиваха и Андроид, но като продажбите им тръгнаха, се засилиха много сериозно. Нищо чудно да се случи същото като почнат да продават WP по-сериозно.
  board