Видео представя промените в Android 4.0 за Samsung Galaxy Note

Видео представя промените в Android 4.0 за Samsung Galaxy Note
В канала на Samsung в YouTube беше публикувано видео, демонстриращо промените в Android 4.0 за Galaxy Note, което подсказва, че ъпдейта вероятно скоро ще бъде достъпен за потребителите. В клипа могат да се видят добавените функции, но освен това осигурява и възможност да видим как ще се промени останалата част от интерфейса на устройството. Обновяването, известно с името Premium Suite, ще е фокусирано върху подобряване на възможностите на писалката S Pen, като потребителите вече ще могат да избират между различни шаблони за бележки и ще имат на разположение допълнителни функции като пресмятане на функции, дигитализирането на таблици и интеграция с търсачки за онлайн съдържание.

 • Промени има много, но не толкова визуални, колкото с допълнителни функции и промяна на изгледа на основното меню, и настройки. А както винаги макар драстичната промяна в интерфейса при сандвича, тук се намесват колегите от самсунг с техния интерфейс тъчуиз и са се постарали почти да няма фрапиращи разлики със интерфейса на джинджифила.
  Nikolay Ivanov
 • Благодаря за информацията. Надявам(х) се да има повече промени.(yes)
  Tsvetan24
 • На пръв поглед видими разлики почти няма, но ако се вгледаш в индикатора за мрежа ще видиш, че е триъгълник с по-тънки линийки и по-остър край. Визуална разлика почти няма, тъй като отново е включен TouchWiz интерфейса.
  Nikolay Ivanov
 • Е точно, щото се вгледах, не намерих разлика в облика с моя 2.3.6. Възможно е да бъркам.
  Tsvetan24
 • Ако се беше вгледал по-внимателно щеше да видиш че е Android 4, като не разбирате защо се обаждате :P Освен това хората са го написали в заглавието на клипа - Introducing Premium Suite with Ice Cream Sandwich.
  Nikolay Ivanov