Видеото към новата песен на Джон Леджънд е заснето с Pixel 2

Видеото към новата песен на Джон Леджънд е заснето с Pixel 2

Джон Леджънд има нова песен на име A Good Night, а видеото към нея е заснето изцяло с Pixel 2. Действието в клипа се развива почти изцяло в тъмен нощен клуб, което определено е поставило на изпитание камерата на телефона, но въпреки това крайният резултат е повече от добър. Концепцията на видеото се върти около начина, по който откриваме любовта в ерата на смартфоните, и как често ползваме различни приложения, за да намерим специален човек.

Филмовият екип е ползвал множество бройки от смартфона плюс системи за стабилизиране за заснемане на сцените от различни ъгли и е впечатляващо колко добре се е справило устройството. В интервю за блога на Google Леджънд споделя, че идеята за ползване на Pixel 2 е свързана с поразителната му камера, а освен това е било интересно да се заснеме с телефон високобюджетен клип, който пресъздава как използваме смартфоните, за да се срещаме с други хора.

 • Смятай колко се е променила индустрията от 2012. Жалко за оригиналната Нокиа, която променяше пазарите с дизайн и иновации всяка година. Да не беше само скапания Симбиан и да бяха се ориентирали към Андроид преди да забатачат с Уиндоус. Именно, заради липсата на качествена конкуренция, Самсунг и Епъл могат още да си позволят да следват комерсиалната философия на Интел да преопаковат и пускат едни и същи продукти по 5 години, спирайки всякаква истинска еволюция. Само за пари. И още пари, от едни и същи неща. Пък потребителите да се оправят.
  MEnergy
 • Напразно се е хабил.Мътилка и нищо друго.
  gogulef
 • Телефона хубав, но цената...!!!
  bibo35
 • USB интерфейса дъъългги години седеше непроменен, докато вкарат Type C. Май същото е за звука. "Отчасти" го разбирам: не бива да се унищожават цели производствени ниши - за камерите, за звука, за сигнала и т.н.- като са побрани в едно устройство.
  Tadj
 • За мен лично звукът от 808 си остава най ларж , особено при видеозаписи на концерти !!! Но пък видеото си има своите минуси , макар , че с камера про има 13 зум и пълни видео - настройки по време на запис !!!
  kan4oto72