Видеото в новата кампания на BMW M е заснето в София

Видеото в новата кампания на BMW M е заснето в София

Преди няколко дни BMW M публикува ново видео в своята дигитална кампания M Town и за наша радост то е заснето почти изцяло в София. Компанията посочва, че снимачният процес се е провел в пълна секретност в рамките на 3 дни, а като част от него са били затворени булеварди като бул. Копенхаген и бул. Драган Цанков, както и знаковата ул. Съборна в центъра на града.

Основната част от видеото е заснета в студиото на „Ню Бояна Филм Стюдиос“, в което е пресъздаден измисления град M Town, в който почитателите на автомобилите и особено общността около BMW M намират всичко, което ги вълнува. Режисьор е Мики Зюлцер, който представя широката палитра от актуалните модели  BMW M и включва между тях знакови модели от историята на марката като например BMW E30 M3.

В новото видео The Drop главните роли отново се изпълняват от множество BMW M автомобили, като в него участват 18 модела от актуалната гама на марката. Представени са модели като BMW M2 CS и BMW M8 Гран Купе, а освен това феновете могат да видят уникати като BMW M2 by FUTURA2000 и BMW M3 Pickup, което доставя електрическа зарядна станция.

С това BMW M осигурява поглед към своето електрифицирано бъдеще, защото догодина очакваме да бъде представен вариант на BMW i4 като първият електрифициран модел на BMW M, а после ще го последват и други модели. Видеото включва известни автомобилни инфлуенсъри и дори шефа на BMW M Маркус Флаш, а освен това съдържа много скрити препратки към историята на марката.


Втора употреба с гаранция