vivatel с абонаментни планове за частни клиенти

vivatel с абонаментни планове за частни клиенти
След дълго отлагане vivatel обяви абонаментни планове на мобилните си услуги, предназначени и за частни потребители в сила от 31 март. Предлагат се два тарифни плана: "Лично време" и "Нонстоп". При първия абонаментната такса е 5 лв., като в цената са включени и 50 минути за разговори към vivatel и фиксираните оператори в ненатоварената часова зона между 21.00 и 7.00. След изчерпването им абонатите говорят на цена съответно 21 ст. и 15 ст. на минута - в натоварена и ненатоварена зона. Цената за минута разговор към другите мобилни оператори е съответно 39 и 33 стотинки.
Тарифа "Нонстоп" е без часови зони, а месечната такса е 10 лв. - отново с включени 50 минути за разговори към vivatel и фиксираните оператори. След това цената на минута разговор към тях е 18 стотинки. Разговорите с другите мобилни оператори се таксуват по 36 стотинки на минута. Цените на международните разговори започват от 30 ст. и стигат до 1.35 ст. в зависимост от групата в която попада съответната страна. Всички цитирани цени са без ДДС. Минималното първоначално отчитане е на 30 секунди.

Ако до 31 юли сключите договор за една година, може да получите допълнителни 50 минути месечно към план "Лично време" и 300 безлтатни SMS-а в мрежата на vivatel към план "Нон стоп".
http://www.vivatel.bg/bg/consumer_tarrifs.php?t=25

  • da.
    Andre N.B.
  • Те май всички чакат таксите на другите оператори да паднат!Дано да стане реалност за да може всички да се възползваме и да говорим повече нали???
    kras_de
  • Moeto mnenie e che ofertata e dobra. Sega chakam Globul da mi namali taksata na 5 lv :))
    Andre N.B.