Vodafone предупреди потребителите засега да избягват iOS 6.1 (обновена)

Vodafone предупреди потребителите засега да избягват iOS 6.1 (обновена)
Английското подразделение на Vodafone официално призова потребителите си да не ъпгрейдват своите мобилни продукти на Apple до iOS 6.1. Според Vodafone най-новата версия на платформата води до редица проблеми, сред които намалена производителност на 3G мрежите, временна невъзможност за свързване с интернет, временна невъзможност за достъп до телефонни услуги и други. Според Vodafone Apple са наясно с проблема и работят по отстраняването му. Много потребители се оплакват и от проблеми с батерията, изразяващи се в прекалено загряване на телефона и по-малко време на автономност.

В същото време се появиха съобщения, че iOS 6.1 крие и други изненади. Потребителите на Microsoft Exchange са забелязали драстично увеличение на обема на журналните файлове в сървърите, което при определени обстоятелства може да доведе дори до срив. Затова не е изненадващо, че се заговори за нов ъпдейт. Според слуховете версия iOS 6.1.1 вече е преминала тестове при операторите и може да достигне съвсем скоро пи потребителите под формата на ъпдейт с обем 23МВ.

http://forum.vodafone.co.uk/t5/Apple/iOS-6-1-update/td-p/1425278
http://www.windowsitpro.com/blog/tony-redmonds-exchange-unwashed-50/exchange-server/apple-ios-61-upgrade-excessive-transaction-log-growth-145223

Ново
Ъпдейтът вече е готов за инсталиране и според информацията засега се отнася само за iPhone 4S.

http://9to5mac.com/2013/02/11/apple-releases-ios-6-1-1-for-iphone-4s-to-address-bugs/