WhatsApp добавя поддръжка за стикери

Популярното приложение за комуникация WhatsApp, което е част от Facebook, досега не предлагаше на своите потребители възможност да си разменят стикери, но това ще се промени през идните седмици. Компанията обяви, че приложението е получило поддръжка за стикери и ще пусне пакети с такива, които са създадени не само от нейни дизайнери, но и от други художници. WhatsApp добавя и поддръжка за пакети със стикери на други разработчици, което става чрез пуснатите специални API и интерфейси.

Така разработчиците могат да публикуват своите приложения със стикери в Play Store или App Store, а потребителите, които ги изтеглят, ще могат да пращат стикерите през WhatsApp за Android и iOS. Според компанията новата функционалност ще бъде налична за Android и iOS през идните няколко седмици, но поне при нас вече е достъпна, така че можете да проверите дали не е активна и във вашия телефон.

Източник: WhatsApp

 • Аз го махнах без да ме дразни нищо. :D
  Вито
 • Дразнят ме и още 15 неща, списък ли искаш?
  c0median
 • Ами подбирайте си "аудиторията" бе. Дразнили го "пръцкащите кученца" и затова си махнал фейса... измисли по оригинален довод (whistle)
  AVKansazov
 • Мен съшо ме изнервят, затова и махнах Фейс, но явно младата аудитория обича пръцкащи кученца.
  c0median