WhatsApp за Android с нов интерфейс

WhatsApp за Android с нов интерфейс
Популярното мултиплатформено приложение за размяна на съобщения WhatsApp вече има нова версия за Android, която изоставя остарелия интерфейс и го заменя с нещо по-модерно. Новият вид на приложението следва последните дизайнерски насоки на Google, така че ще изглежда много по-добре ако имате телефон с по-нова версия на Android. Засега става дума за бета версия, която все още не може да се намери в Google Play, но може да се изтегли свободно от сайта на компанията. Услугата на WhatsApp за Android би трябвало да струва 1 долар за година, но досега компанията така и не започна да събира пари от потребителите, а вместо това при изтичане на периода удължава валидността за още година.

http://www.whatsapp.com/android/

 • Стария Skype го купи Microsoft и от тогава насам става все по-тежък и тромав за работа (ползвам го все пак). Viber е по-добре: чат, снимки и разговори.
  centur
 • А къде остана стария скайп ?
  vYv
 • [Quote]Истината е във Viber (yes) Изключително добро приложение за размяна на смс-и, снимки и най-важното, това , което липсва на WhatsApp- разговори. Абсолютно безплатни и неограничени разговори!! Работи прекрасно и през мобилен нет, със скорост ограничена на 128 к- Глобул и Виваком имат добавки за такъв нет, със цена, започваща от смешните 3.90 лв. (yes) [/Quote] по принцип замисъла на вайбъра е наистина много по-добър от уотсапа, но качеството в последно време е трагично, прекъсва, разкача, понякога изобщо не може да се осъществи обаждането, дори и през вифи. нещо сървърите им не смогват може би от големия брой потребители. Засега забелязвам че тангото е много по-надеждната и качествена алтернатива, поне за разговори.
  berserk
 • [Quote]Но аз вече минах само на Viber...по-удобно ми е има и разговори и чат...[/Quote] Истината е във Viber (yes) Изключително добро приложение за размяна на смс-и, снимки и най-важното, това , което липсва на WhatsApp- разговори. Абсолютно безплатни и неограничени разговори!! Работи прекрасно и през мобилен нет, със скорост ограничена на 128 к- Глобул и Виваком имат добавки за такъв нет, със цена, започваща от смешните 3.90 лв. (yes)
  milen888
 • или просто пък не ми харесва , а !? супер бледо... супер ситно и супер Дървено изглежда :)
  Loоper
 • мен много ме дразнеше преди като изглеждаше като iphone съобщения... сега е определено по-изчистено ,като с типичния Android интърфейс. Но аз вече минах само на Viber...по-удобно ми е има и разговори и чат...
  mchalakov
 • [Quote]супер новият е ОТВРАТ хаха (cyber) [/Quote] и какво точно му е отврат? емотиконите са на доста по-удобно място, и като цяло изглежда по-добре и изчистено. ама то да се плюе май е по-лесно :D:D:D
  berserk