Windows Phone 8 ще поддържа директното копиране на файлове през USB

Windows Phone 8 ще поддържа директното копиране на файлове през USB
Финалните детайли за Windows Phone 8 ще научим в понеделник, но преди това онлайн продължават да се промъкват детайли за възможностите на платформата. Според нова информация от китайския сайт Winp.cn, Windows Phone 8 ще поддържа директното копиране на файлове през USB връзка, без да е необходимо използването на компютърното приложение Zune, което позволяваше копирането само на музика, снимки и видео. Това ограничение, изглежда, е премахнато в WP8 и прехвърлянето на произволни файлове ще става чрез drag and drop - от сайта са изпробвали това с Nokia Lumia 820, която е била свързана като външно устройство за пренос на информация. Очакваме Microsoft да пусне друго приложение, което ще служи за синхронизиране на данните с телефона.

http://www.noknok.tv/2012/10/25/drag-and-drop-in-windows-phone-8-demoed-on-a-nokia-lumia-820/

 • Затова писах \"повечето\". За останалите, очаквам решения подобни на тези на iPhone.
  vladovn
 • Хйде бе, оправени са друг път. Нямаш възможност да инсталираш приложения на SD картата, а само в паметта. Единственият начин въобще да инсталираш някакво приложение е през маркета. Квото има там , това е. Така е и на RT и няма известен начин да се заобиколи. Бут лоудърите са криптирани, кастъм ромове - през крив макарон.
  A4i
 • Основния ми телефон трябва да поддържа моментално получаване на мейли, opera за постоянна синхронизация със x86 версията, тогава (сега, вече не) ми трябваше флаш, най - вече възможност да си инсталирам програмки от паметта на телефона (напр. swype за по - бързо въвеждане). Преди нямаше и игри, напр. предпочитам навигацията ми да е на втория телефон, symbian-а тогава го побеждаваше по този параграф. Много, много неща не ми харесаха, особено на платформа на година и половина. Ето, повечето неща са оправени в wp8, а другите явно ще могат да се поправят в последствие и затова телефоните с нея са ми най - малкото интересни.
  vladovn
 • [Quote]Добре де,zune го имаш на твоя комп,ама като нямаш достъп до него? В смисъл вариант да си дръпнеш песен директно от нета има ли? Мен ми казаха че не може аз и затова се отказах :) [/Quote] да ти кажа това никога не ми е трябвало, току що го пробвах с произволен сайт - става, само че директно ти плейва песента, не знам дали може да я запазиш на тела, но това може да е и от даунлоуд линка също.Аз си слушам онлайн музиката от гугъл плей, така че варианти има много @владо - защо да не става за основен телефон?какво ти е трябвало, което да го няма? аз го ползвам вече 10 месеца така и съм много доволен, в много малко случаи е имало нещо, което да не мога да направя или телефона да ме е ограничавал.за съжаление някои от дреболиите така и не ги оправиха :D
  berserk
 • Почти два месеца, ползвах го за втори, защото за основен не става, след това се върнах на symbian-а, там поне всичко има. Иначе недомислени работи може и да няма, на android съм си го персонализирал и практически няма нито един минус, нищо което да ме дразни.
  vladovn
 • Добре де,zune го имаш на твоя комп,ама като нямаш достъп до него? В смисъл вариант да си дръпнеш песен директно от нета има ли? Мен ми казаха че не може аз и затова се отказах :)
  Маевски®
 • [Quote]Мен точно това,че не мога просто да си метна музиката ме спира от WP7 [/Quote] хаха, е то музиката е най-лесното, проблем са някои видеота. с музиката никога не съм имал проблем, само тъпия зюн дето дразни. но аз по принцип повечето песни ги качих на гугъл плей, така че повечето ми музика е онлайн и рядко ъпдейтвам през зюн, но и това е работа за 5 мин.
  berserk
 • Ти и сега просто си я мяташ в телефона, но просто вместо директно да я копираш в телефона, директно я копираш в папката с музика в zune. Но наистина доста се отваря системата, ще отнеме доста потребители от андроид според мен..
  makeno
 • Мен точно това,че не мога просто да си метна музиката ме спира от WP7
  Маевски®
 • [Quote]Недодяланите работи от wp7 започват да се изчистват. А има хора, които ни убеждават, колко е страхотен, докато в същото време се публикуват новини за \\\"нови\\\"-те функции в wp8, които иначе присъстват от 2004 по телефоните. [/Quote] що ти колко време си ползвал вин фоун 7 или си говориш на изуст? като за ос за телефон си е много добре - стабилна, не забива, е има си и недомислици, но това важи за всяка мобилна ос ;) като цяло като юзър експириънс и съотношение цена/качество бих казал, че е на едно от първите места за мен
  berserk