Xiaomi FlipBuds Pro са с ANC и донякъде познат дизайн

Xiaomi FlipBuds Pro са с ANC и донякъде познат дизайн

Xiaomi представи нов модел напълно безжични слушалки, FlipBuds Pro, които наподобяват на Apple AirPods Pro. Дизайнът им е доста близък до предложението на компанията от Купертино, но кейсът е с по-заоблена форма.

Сред отличителните черти на модела е наличието на технология за активно шумопотискане (ANC) до 40 децибела. Достъпни са три режима – офис, ежедневен и при полет. В основата на всяка слушалка има 11-милиметров говорител, както и три микрофона. За свързване се разчита на технологията Bluetooth 5.2, а има и поддръжка за технологията aptX Adaptive.

С един заряд на батерията FlipBuds Pro предлагат до пет часа издръжливост при активиран ANC и до седем часа, когато опцията е деактивирана. С вградената в кейса за зареждане батерия получавате до 28 часа автономия. Поддържа се и технология за бързо зареждане, която дава два часа издръжливост при зареждане за пет минути.

Самият кейс може да се зарежда безжично или през USB Type-C порт. Сред останалите черти на устройството са управление на функционалности и плейбек с жестове, двоен пропускателен режим, ниска латентност и възможност за едновременна връзка с две устройства.

FlipBuds Pro дебютират в Китай с цена от 799 юана (102 евро). Засега не е ясно дали те ще се появят и извън страната.

Източник: Xiaomi