Xiaomi Mi 10 ще ни изненада с голяма батерия

Xiaomi Mi 10 ще ни изненада с голяма батерия

Xiaomi подготвя новото поколение смартфони в серия Mi – Mi 10, но на този етап не разполагаме с много детайли около очакваните устройства. Сега благодарение на информация от Китай научаваме, че е възможно Mi 10 да разполага с батерия с капацитет 4500 mAh или по-голям, което е обосновано от наличието на 5G свързаност и съответно по-голямата консумация на енергия. За това намеква продуктовият директор на Xiaomi Уонг Тенг, който коментира публикация на китайски блогър.

Препоръчани оферти

Освен наличието на 5G свързаност, смартфонът би трябвало да разполага и с висока честота на опресняване на екрана. В публикацията си блогърът споделя очакванията си за наличието на дисплей с резолюция Full HD с честота 90Hz или комбинация от резолюция 2K с честота 120Hz. В зависимост от това може да е налична батерия с капацитет 4500 mAh или 5000 mAh. Сред слуховете за устройството са, че то ще използва чипсет Snapdragon 865, камера със 108-мегапикселов сензор и Android 10 с MIUI 11.

Източник: IT168

 • Прав си, но...това вече не е ксаоми, а някаква пародия. Аз се набутах с 500 лв. за редно 8 про , с уж глобалната версия. Сега се чудя в коя кофа да го изхвърля. Ти остави, Ами не може да превключва между две сим карти толкова лесно. Отврат! Редно 7 е класи по-добър в софтуерно отношение.
  Kevin_ss
 • Батерията на mi max 3 е 5 500 mA...и издържа поне 3-4 дни умерено ползване. Нищо ново...
  Kevin_ss
 • Това е свързано с Андроид 10 и не зависи от фирмата !
  Боби13
 • И тотална излагация със това, че не може да записва телефонните разговори вече. Мерси!
  Kevin_ss