Xiaomi Mi 10 вече е наличен у нас

Xiaomi Mi 10 вече е наличен у нас

В края на миналия месец Xiaomi представи международните варианти на смартфоните от серията Mi 10 – Mi 10 и 10 Pro, а феновете на компанията ще се зарадват да научат, че Xiaomi Mi 10 вече е достъпен през нашия онлайн магазин. Можете да го поръчате още днес, като доставките започват от идния понеделник.

Препоръчани оферти

Mi 10 предлага двустранно извит AMOLED дисплей с диагонал 6.67 инча и поддръжка на технологията HDR10+. Екранът се отличава с честота на опресняване от 90 херца, а освен това предлага резолюция Full HD+, честота на опресняване при допир 180 херца, вграден скенер за отпечатъци и отвор за 20MP селфи камера.

Сред основните му параметри откриваме Snapdragon 865 с 5G свързаност (SA/NSA), 8GB LPDDR5 RAM, 256GB памет за файлове от тип UFS 3.0 и батерия с капацитет 4780 mAh. Поддържа се технология за бързо жично и безжично зареждане при 30W, както и реверсивно безжично зареждане при 10W.

Моделът разполага с четворна основна камера, която включва 108MP сензор в комбинация с 13MP с ултраширокоъгълен обектив, 2MP за макро снимки и 2MP за боке ефекти. В софтуерно отношение откриваме Android 10 с MIUI 11.

  • Също съм фен на марката ,цената ми се вижда огромна . Както каза че видим към лятото какво ще стане ценово.
    cappadona
  • На марката нищо и няма и по нищо не отстъпва на Samsung и Хуйвеи :) Дори ги изпреварва по редица характеристики и възможности. Много ще го купят не ги мисли. Аз имам Mi 9 и не бих предпочел пред него самсунг. Тази цена след 2-3 месеца ще бъде около 1000лв
    flipz
  • Кой ще плати 1550 лв. за тази марка , температура ли имате. Колко ще бъде според вас в операторската мрежа ?
    cappadona