Xiaomi Mi 6 прилича много на Huawei P10

Часове преди официалната премиера, в интернет успяха да се промъкнат официални рендери на следващия флагмански смартфон на Xiaomi. Новият Mi 6 ще бъде представен утре сутрин, но вече имаме добра представа за неговия дизайн, който ни напомня много на Huawei P10, но със стъклен заден панел. Смартфонът има метална рамка и двойна основна камера, за която се говори, че ще ползва два 12МР сензора, а освен това предлага сензор за отпечатъци, който е поставен под предпазното стъкло на дисплея, а това е още една прилика с P10. Предполага се, че предварителните поръчки за телефона ще бъдат отворени още утре на цена от 1999 юана (270 евро).

Както вече стана дума, устройството ще ползва чипсет Snapdragon 835, който засега е наличен на пазара само в един от вариантите на Samsung Galaxy S8 и Galaxy S8+, а през идните месеци ще се появи и в новия Sony Xperia XZ Premium. По отношение на останалите характеристики се споменават 4GB/6GB RAM, 64GB/128GB вградена памет и 5,15” дисплей с резолюция 1080p. Междувременно в интернет се появи и кратко видео с устройството, което показва, че то няма да има стандартен жак за слушалки, но каква е истината ще научим утре сутрин след 9 часа.

Източник: AndroidPure

  • P10 няма собствен дизайн. Ми-то наподобява Айфон 6/7. СяоМи са доказали че когато искат, могат да правят уникални джаджи. В случая са ,сложили на разпознаваемостта . Все пак Епъл наливат милиарди в рекламата точно на то,и дизайн. , Китайците ще изневерят на себе си , ако не гепят нещо чуждо.
    A4i