Очертава се Xiaomi Mi 9 Lite да е международната версия на Mi CC9

Очертава се Xiaomi Mi 9 Lite да е международната версия на Mi CC9

В началото на юли Xiaomi представи в Китай серията телефони Mi CC9, а постепенно започнаха да се появяват и международните варианти на моделите Mi CC9 и CC9e. Първи дебютира аналогът на Mi CC9e под името Mi A3, а по всичко личи, че другият нов модел ще носи името Mi 9 Lite. За това научаваме от главния редактор на XDA Developers Мишаал Рахман, който споделя в Twitter таблица с наименованията на някои от устройствата.

Той е открил, че в списъка със сертифицирани за Android смартфони се е появил и модел с названието Mi 9 Lite, който е с кодовото название „pyxis”. На този етап не разполагаме с повече детайли около бъдещото устройство, но едва ли ще са налични много промени спрямо оригиналния Mi CC9. Припомняме, че той разчита на чипсет Snapdragon 710 в комбинация с 6/8GB RAM и 64/128GB памет.

Откриваме още 6.39" OLED дисплей (full HD+) с вграден сензор за отпечатъци и капковиден прорез, NFC, 3.5 мм жак за слушалки, инфрачервен порт, USB-C, поддръжка за технологията Game Turbo 2.0 и бързо зареждане при 18W. Xiaomi Mi CC 9e е с чипсет Snapdragon 665, 6" OLED дисплей (1560x720) със сензор за отпечатъци, 4/6GB RAM и 64/128GB памет. Освен това е налична тройна основна камера с 48МР основен сензор, 8МР сензор с ултра широкоъгълна оптика и 2МР сензор за боке ефекти.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Samsung Galaxy S10 plus
    smarty
  • Аз се интересувам, що питаш?
    torrentor
  • Кой❔го интересува ...
    Kuzmanow