Xiaomi Mi Air 2SE са по-евтин вариант на Mi Air 2S

Миналия месец Xiaomi представи изцяло безжичните си слушалки Mi Air 2S, които предлагат добра издръжливост на батериите и подобрена безжична връзка. Сега китайците анонсират и по-евтин техен вариант - Mi Air 2SE, който ще е достъпен от 19 май в Китай за 169 юана (22 евро).

Новият модел разчита на Bluetooth технология за свързване към източника на сигнал, а с един заряд на батериите предоставя до 5 часа автономия. Общата издръжливост с вградената в кейса за зареждане батерия се удължава до 20 часа. Налични са по два микрофона, като се използва технология „beamforming“ за елиминиране на шума на заден фон по време на разговори.

Смартфоните с MIUI ще разполагат с опция за бърза връзка със слушалките при отваряне на кейса. Освен това ще се проследява нивото на батерията както на индивидуалните слушалки, така и на кутията. Двете слушалки работят независимо една от друга. Те разполагат с 14.2-милиметрови говорители с подвижна намотка, като се поддържа AAC кодек. И тук е налична опция за управление на плейбека и обажданията чрез докосване.

Източник: Xiaomi