Xiaomi пуска бета версия на Android 10 за Mi Note 10

Xiaomi пуска бета версия на Android 10 за Mi Note 10

През ноември Xiaomi представи серията смартфони Mi Note 10, като това бяха и първите устройства със 108-мегапикселова камера. Моделите се радват на сериозна популярност, което не е изненадващо, като имаме предвид доброто съотношение цена-производителност, което предлагат.

Препоръчани оферти

Сега научаваме, че компанията започва процеса по обновление на Mi Note 10 до базирания на Android 10 графичен интерфейс MIUI 11. В случая става дума за глобална стабилна бета версия на софтуера, което означава, че и финалният билд ще се появи скоро. Актуализацията засега е достъпна за глобалния вариант на модела, извън Китай, Русия, Индия и ЕИО (Европейската икономическа общност).

Софтуерът е с версия MIUI 11.1.1.0.QFDMIXM и размер 2.6 гигабайта, като освен нововъведенията с Android 10 и MIUI 11, включва поправките за сигурността на Android за април. Освен това се отстраняват бъгове и се прилагат оптимизации. Потребители отбелязват подобрения в камерата, работата на скенера на отпечатъци и цялостната скорост на системата. Налична е и нова функционалност свързана с Always on Display, но се премахва възможността за запис на разговори.

Източник: Adimorahblog

  • Kuzmanov, дишай спокойно - шайомита на 2 години отдавна получиха Андроид 10. При това Шайомита за 200 долара, не за 1000 като iOS.
    iavorski
  • "Бета" версия 😯 , след като Android 10 се е появил преди една () година ... 🤔. Със право тези на iOS ще умрат от смях ... 🙄.
    Kuzmanow