Xiaomi пуска бета версия на Android 10 за Mi Note 10

През ноември Xiaomi представи серията смартфони Mi Note 10, като това бяха и първите устройства със 108-мегапикселова камера. Моделите се радват на сериозна популярност, което не е изненадващо, като имаме предвид доброто съотношение цена-производителност, което предлагат.

Препоръчани оферти

Сега научаваме, че компанията започва процеса по обновление на Mi Note 10 до базирания на Android 10 графичен интерфейс MIUI 11. В случая става дума за глобална стабилна бета версия на софтуера, което означава, че и финалният билд ще се появи скоро. Актуализацията засега е достъпна за глобалния вариант на модела, извън Китай, Русия, Индия и ЕИО (Европейската икономическа общност).

Софтуерът е с версия MIUI 11.1.1.0.QFDMIXM и размер 2.6 гигабайта, като освен нововъведенията с Android 10 и MIUI 11, включва поправките за сигурността на Android за април. Освен това се отстраняват бъгове и се прилагат оптимизации. Потребители отбелязват подобрения в камерата, работата на скенера на отпечатъци и цялостната скорост на системата. Налична е и нова функционалност свързана с Always on Display, но се премахва възможността за запис на разговори.

Източник: Adimorahblog

  • Kuzmanov, дишай спокойно - шайомита на 2 години отдавна получиха Андроид 10. При това Шайомита за 200 долара, не за 1000 като iOS.
    iavorski
  • "Бета" версия 😯 , след като Android 10 се е появил преди една () година ... 🤔. Със право тези на iOS ще умрат от смях ... 🙄.
    Kuzmanow