Стартира обновлението до MIUI 11

Стартира обновлението до MIUI 11

Преди малко повече от месец Xiaomi стартира случайно обновлението на интерфейса MIUI 11, но процесът беше прекъснат своевременно. Сега обаче изглежда идва време и за официалната премиера на софтуера. Тя ще бъде днес, а за това научаваме от акаунта на Xiaomi Индия в Twitter, като е доста вероятно именно потребителите в страната да са сред първите, които ще имат достъп до актуализацията.

Основната новост в интерфейса е тъмният режим, който обхваща цялата система, а освен това ще бъдат заменени иконите и анимациите в него. Сред останалите промени са достъп до нови теми и тапети за основния екран, както и подобрения в Always On функционалността на дисплея. Тук можете да си припомните и обявения график за обновлението на отделните устройства.

Ново

Ето график за разпространението на ъпдейта до MIUI 11 в Индия. Началото е на 22 октомври.

Оферти на деня

  • Много сте назад с информацията. Премиерата беше днес сутринта. Ще се разпространява на четири етапа, и първият етап стартира на 22 октомври и ще завърши на 31-ви същия месец. При това за Global Stable ROM. [attachment=0]Screenshot_2019-10-16-16-06-45-428_com.android.chrome.png[/attachment]
    Dubspace
  • Е да, нормално. Там продават тройно повече от тук, а и е един пазар и могат да предложат всички услуги универсално. Докато тук ако едно нещо върви в България не е сигурно че ще върви в Словакия например и при положение, че всеки пазар представлява минимално парче от баницата, не си заслужават усилията/инвестициите. Отделно тук са 30 езика, там също са много, но английски и още 3-4 са основни.
    mishobehar
  • Както винаги, Xiaomi се асоциира с Индия и тамошните клиенти. Всичко, което прави марката е ОСНОВНО за Индия, а клиентите от останалия свят получават по-малко. Особено клиентите за Европейския съюз получават нещо като яко орязана версия на MIUI!
    Vince Beneff