Стартира обновлението до MIUI 11

Преди малко повече от месец Xiaomi стартира случайно обновлението на интерфейса MIUI 11, но процесът беше прекъснат своевременно. Сега обаче изглежда идва време и за официалната премиера на софтуера. Тя ще бъде днес, а за това научаваме от акаунта на Xiaomi Индия в Twitter, като е доста вероятно именно потребителите в страната да са сред първите, които ще имат достъп до актуализацията.

Основната новост в интерфейса е тъмният режим, който обхваща цялата система, а освен това ще бъдат заменени иконите и анимациите в него. Сред останалите промени са достъп до нови теми и тапети за основния екран, както и подобрения в Always On функционалността на дисплея. Тук можете да си припомните и обявения график за обновлението на отделните устройства.

Ново

Ето график за разпространението на ъпдейта до MIUI 11 в Индия. Началото е на 22 октомври.

  • Много сте назад с информацията. Премиерата беше днес сутринта. Ще се разпространява на четири етапа, и първият етап стартира на 22 октомври и ще завърши на 31-ви същия месец. При това за Global Stable ROM. [attachment=0]Screenshot_2019-10-16-16-06-45-428_com.android.chrome.png[/attachment]
    Dubspace
  • Е да, нормално. Там продават тройно повече от тук, а и е един пазар и могат да предложат всички услуги универсално. Докато тук ако едно нещо върви в България не е сигурно че ще върви в Словакия например и при положение, че всеки пазар представлява минимално парче от баницата, не си заслужават усилията/инвестициите. Отделно тук са 30 езика, там също са много, но английски и още 3-4 са основни.
    mishobehar
  • Както винаги, Xiaomi се асоциира с Индия и тамошните клиенти. Всичко, което прави марката е ОСНОВНО за Индия, а клиентите от останалия свят получават по-малко. Особено клиентите за Европейския съюз получават нещо като яко орязана версия на MIUI!
    Vince Beneff