YouTube Music и YouTube Premium вече и в България

YouTube Music и YouTube Premium вече и в България

От днес услугите YouTube Music и YouTube Premium са вече достъпни и в България, което сигурно е чакано отдавна от ползващите YouTube, за да слушат любимата си музика. YouTube Music е услуга за стрийминг на музика, която е налична не само през браузър, но и през специализирани приложения за iOS и Android. Налични са два варианта - безплатна с реклами и платена, която гарантира, че слушането няма да бъде прекъсвано от досадни съобщения.

Платеното предложение YouTube Music Premium позволява да слушате музика, докато правите нещо друго с телефона си, както и да изтегляте песни в устройството за ползване без връзка с интернет. Абонаментът струва 8.99 лв на месец, но потребителите могат да пробват услугата един месец безплатно. Абонатите получават и достъп до Google Play Music. Достъпен е и семеен абонамент за 6 потребители срещу 13.99 лв. месечно. Като цяло YouTube Music е подобна на Spotify с достъп до цели албуми, ремикси, плейлисти, персонализирани предложения, а освен това предлага клипове и интелигентно търсене на музика по части от текстовете, които си спомняте.

От днес в България е достъпна и услугата YouTube Premium, която осигурява всички бонуси на Music Premium, но освен това премахва рекламите навсякъде в YouTube и осигурява възможност за изтегляне в устройството на всички клипове, възпроизвеждане на видео във фонов режим и достъп до оригинално съдържание като Cobra Kai, Origin, Wayne и Weird City. YouTube Premium струва 10.99 лв. на месец и също може да се ползва един месец безплатно. Семейният абонамент за до 6 потребители е на цена 16.99 лв. на месец.

Оферти на деня

 • Да добавя, че през индийски VPN, можете да се абонирате за youtube premium family срещу 3$ месечно.
  Както и в предишен пост, мисълта ми е да изследвате дигиталните пазари и в другите страни, защото държавата ни е част от ЕС и сме в сериозна регионална неравнопоставеност.
  Дигитална ли е, дадена услуга можете да я намерите с 90% надолу в други държави.
  borusiq
 • Жалко, че wifi адапторите и говорителите за безжична музика с високо качество от това, което работи в България поддържат само локални файлове, Tunein и Spotify premium. Дано YouTube music почне да се поддържа от системите за домашно hifi аудио, не само гугъкските адаптори и колонки.
  tzincbg
 • Също някои софтуери уж вече са само с абонамент, но забито в опциите има и с еднократна, макар и по-висока такса. Е сигурно в даден момент ще има промота, но според мен цента е ок. Още повече като ми даде 4 месеца безплатни, не разбрах защо, но в края на септември ще ми е първото таксуване.
  Хубаво да видиш у нас цена която е по-ниска в лева, от тази на американците в долари, а не както за много други неща същата цифра в евро.
  За сега отзивите ми към YouTube Music са положителни, както и новите екстри в стандартната туба. Усещам че спотифая ми може отиде на заден план. Да видим.
  board
 • Също някои софтуери уж вече са само с абонамент, но забито в опциите има и с еднократна, макар и по-висока такса.
  tzincbg
 • Това е интересно. Случвало ми се е да удължа договора за дадена услуга просто, защото ти се предлага почти без пари. Накрая пак се оказва, че съм се набутал, но за него момент ми изглежда супер перспективно
  borusiq
 • Тръгнах да си пускам премиума, с идея да направя семеен акаунт. То пък ми предложи 4 месеца безплатен тестов период за индивидуален премиум акаунт и едвам се навих :lol: Това за YouTube music или premium? някъде бях мернал, че 4 месеца безплатен тест е някакво промо за собственици на Galaxy S10 - може би е с такъв телефон и затова му предлагат 4 вместо само 1 месец..
  maxito2
 • Тръгнах да си пускам премиума, с идея да направя семеен акаунт. То пък ми предложи 4 месеца безплатен тестов период за индивидуален премиум акаунт и едвам се навих :lol: Това за YouTube music или premium?
  tzincbg
 • Винаги се възползвай от тестовия период, на която и да е услуга, за да си дадеш време да я оцениш дали е за теб. Виждах се като верен фен на VPN услуги преди време докато не осъзнах колко минимална е потребността ми в действителност от такава. Имах и абонаменти за Офис 365 + Onedrive и добре, че се дръпнах навреме, за да спестя стотици долара накрая на годината. Не ме разбирай погрешно, това никога не са изгубени пари, ако наистина имаш потребност от дадената услуга. Някой път примамливите оферти ни карат да се хвърлим сляпо, а и някои рекламни инструменти на дадени компании са си доста добри и натрапчиви. За програмите за компютър :
  Много често ако откажеш premium, ти предлага по-евтино същия софтуер, а понякога като тръгнеш да го деинсталираш - още по-евтино. Имайте го предвид.
  tzincbg
 • Винаги се възползвай от тестовия период, на която и да е услуга, за да си дадеш време да я оцениш дали е за теб. Виждах се като верен фен на VPN услуги преди време докато не осъзнах колко минимална е потребността ми в действителност от такава. Имах и абонаменти за Офис 365 + Onedrive и добре, че се дръпнах навреме, за да спестя стотици долара накрая на годината. Не ме разбирай погрешно, това никога не са изгубени пари, ако наистина имаш потребност от дадената услуга. Някой път примамливите оферти ни карат да се хвърлим сляпо, а и някои рекламни инструменти на дадени компании са си доста добри и натрапчиви.
  borusiq
 • Тръгнах да си пускам премиума, с идея да направя семеен акаунт. То пък ми предложи 4 месеца безплатен тестов период за индивидуален премиум акаунт и едвам се навих :lol:
  board
 • Докато не пуснат истински български субтитри просто няма шанс и при мен.Обмислям и спиране на Спотифая, не заради парите ами защото Гугъл по-добре се справя с налучкването на музика която ще ми хареса.
  AVKansazov
 • А какво му е на нетфликс? Субтитрите. :?
  board
 • Просто е услуга, която въобще не ме заинтригува. Не съм киноман просто, може би...
  borusiq
 • Не съм се интересувал за нетфликс, така и не намерих вдъхновение да му дам втори шанс на това нещо. Спотифай ми спестява трафик и батерия. При тези условия ми излиза доста изгодна услуга. А какво му е на нетфликс?
  radko89
 • Не съм се интересувал за нетфликс, така и не намерих вдъхновение да му дам втори шанс на това нещо. Спотифай ми спестява трафик и батерия. При тези условия ми излиза доста изгодна услуга.
  borusiq
 • https://www.hotukdeals.com/deals/spotify-157-spotify-family-235-per-month-via-turkish-vpn-guide-at-spotify-2962255 май и spotify ще го мина по тоя начин.. лирата така поевтиня, че Нетфликс ми излезе 4.30 лв последния месец..
  maxito2
 • https://www.hotukdeals.com/deals/spotify-157-spotify-family-235-per-month-via-turkish-vpn-guide-at-spotify-2962255
  borusiq
 • Youtube е за стриймове и клипове. Решил съм за себе си, че самата музика е с огромно предимство пред видеото.
  Все още гледам тренировки и видео гайдове на youtube, но не е чак толкова често, че да отдавам на глупавите им реклами такова значение.

  Има още две решения за евтин spotify:

  1. Нов акаунт всеки три месеца и ползване на преференциалната цена от 1 евро/ 3 месеца
  2. Създаване на турски акаунт през турско IP (ползвайки VPN) и плащане на скромните 21 турски лири за фамилен абонамент. Това решение спестява доста средства и излишна гимнастика.

  Всеки си преценя, отново казвам. Най-евтино излиза Прима с Нокиа 3310 в планината, къде няма да видите никога обхват на Мтел.
  borusiq
 • Обаче възниква въпроса, ако в момента ползваш спотифай, да си включваш ли Youtube? Ако си включиш да махнеш ли спотифай? Или двете услуги предлагат различни неща и има смисъл да се държат и двете? Такива някакви.
  board
 • Това са митове, няма никакви проблеми, не си вкарвайте турски сериали в главите. Споделяйте смело, 3-4-5 лева/месец ви спестяват сума бързи мегабайти и батерия. Да не говорим, че има много готини ремикси, римейки и трибюти в spotify. Удобството да можеш да си правиш плейлисти и да ги сваляш е незаменимо.

  Ако направите един акаунт със сума персонализирани плейлисти, всеки може да си ги свали поотделно и да ги слуша офлайн от телефона си. Тук говорим за циганийка от 8 на 5 евро на месец. Не искам да уча нито на морал, нито на дяволии, всеки си преценя.
  borusiq