Samsung представи достъпната фитнес гривна Galaxy Fit e

Galaxy Fit е e най-новото носимо устройство от Samsung, като предлага основните функционалности, необходими за проследяване на спортните ви тренировки. За целта моделът разполага с монохромен OLED дисплей с диагонал 0.74“, сензор за следене на пулса, батерия с издръжливост до 6 – 7 дена и водоиздръжлив корпус (5ATM). По подразбиране екранът показва дневните ви крачки, като може да визуализира известия, час, заряд на батерията, събития от календара на смартфона ви и др.

Фитнес гривната засича автоматично някои дейности като ходене, тичане и динамична тренировка и синхронизира автоматично данните с приложението Samsung Health. Налична е още и възможност за проследяване качеството на съня. Устройството се предлага в черен, бял и жълт цвят на каишката и е с цена 40 евро. Новото предложение на Samsung изглежда е отговор на достъпните фитнес гривни от Xiaomi, Huawei и Honor, които се радват на сериозна популярност благодарение на ниската си цена.

Източник: Samsung

 • Мисля, че няма да имаш проблем, стига след плуване да го плакнеш с чешмяна вода.
  d0n1
 • Абе не е много по темата, но имам един въпрос, ако има някой запознат.

  Имам Galaxy Watch, който по принцип се води водоустойчив до 5 атмосфери и трябва да е подходящ за плуване. Скоро започнах да плувам в един басейн, за който казват, че се почиства чрез електролиза на водата. До колкото намерих в интеренет, този вид пречистване изисква добавянето във водата на някакво количество сол. Солеността в пъти по-малка от колкото на морската вода, но все пак я има. И сега въпросът с повишена трудност, дали е безопасно да плувам с часовника в този басейн или ще го унищожа?
  board
 • Ще се видим в темата за YouTube music. Поздрави.. :)
  tzincbg
 • Цинк е на всяка тема коментатор 😉 И разбира се ако не Xiaomi, то ще бъде споменат рут, евтини алтернативи и т. н. 😉 Той е компетентен по всяка тема и за всичко 😉 Наша пътеводна светлина, като Боко Тиквата 😉 Сега сериозно : Цинк, какво удоволствие изпитваш да пишеш във всяка тема ? Погледни на света малко извън този сайт :) Приятна вечер на всички 🍻
  Боби13
 • Във всяка тема намесвате Xiaomi. Ок, разбрахме, че са топ 😂
  Blue Sky
 • Без да бяха почнали Xiaomi с ниските цени на тези гривни, щяха още да се мотаят.
  tzincbg