За Nokia Lumia 820 ще има интересни сменяеми панели

За Nokia Lumia 820 ще има интересни сменяеми панели
Почитателите на Nokia и очакващите новите телефони с Windows Phone 8 на компанията сигурно помнят, че един от новите модели от портфолиото й ще има възможност за ползване на сменяеми панели. Това ще е важна функция на Lumia 820, тъй като за да се възползват от възможността за безжично зареждане на телефона, потребителите ще трябва да си купят допълнителен индукционен панел. Освен него обаче, както и различните цветове, които Nokia са предвидили за желаещите да сменят цвета на телефона си според настроението си и повода, компанията предлага и панел, който ще направи телефона ви доста по-устойчив на изпускане и удари.

Добрата новина обаче е, че защитният панел за Lumia 820 не е по-обемен от останалите, както често се случва с други телефони, устойчиви на външни влияния. Това означава, че телефонът ви не само ще е по-здрав, но и ще бъде все така елегантен. Томас Реиво, който е водещ дизайнер в Nokia, споделя някои подробности за панелите на Lumia 820. Те са изработени от материала PC/ABS, който не е боядисан с повърхностен слой, а е оцветен в дълбочина. Това означава, че ако надраскате телефона си, отдолу няма да прозира друг цвят и дефектът ще остане максимално незабележим. Освен това около ръбовете и ъглите е поставен по-мек материал, който да омекоти евентуалните удари при падане.

Цветовете, които потребителите могат да избират за стандартните панели, са червен, жълт, син, червен и бял - всички са с гланцово покритие. Ако търсите матов, опциите са сив или черен. Панелите с опция за безжично зареждане са бял, жълт, черен, червен и син - всичките матови, а по-защитените ще са достъпни в жълто, зелено и оранжево с черна гумирана лента.

http://conversations.nokia.com/2012/09/17/nokia-lumia-820-comes-out-of-its-shell/