Задава се вторият сезон на Hyper Scape

Задава се вторият сезон на Hyper Scape

Жанрът „battle royale“ е доста конкурентен като сред най-популярните заглавия са Fortnite, Call of Duty: Warzone и Apex Legends. Тук има ограничена възможност за изява на нови попълнения, каквато е и Hyper Scape от Ubisoft.

Заглавието не се радва на особена популярност, но от компанията се надяват това да се промени с втория му сезон. Той стартира на 6 октомври, а вече разполагаме и с трейлър към него. Сред добавките са нови режими, оръжия, локации и козметични промени.

Atrax например е оръжие, което изстрелва експлозиви с настройка за активиране след време. Друга опция наречена Platform пък позволява създаване на солидни основи във въздуха, а те могат да се използват за придвижване. Картата Neo Arcadia ще бъде обновена с нова забележителност под формата на катедрала или мавзолей.

Сред новите режими е Floor is Lava, при който най-долното ниво се запълва със смъртоносна магма. Играчите ще получават и ежедневни награди под формата на Battle Points, козметични добавки и други предмети. Ще са налични и два абонамента, безплатен и платен.

  • Тая игра никой не я играе, не вярвам да сте написали статията, без да са ви платили :D Apex е в 6-ти сезон и досега не сте писали статия :D
    ex_bg