Започна ъпдейтът до Symbian Belle

Започна ъпдейтът до Symbian Belle
Наскоро стана ясно, че софтуерното обновяване до Symbian Belle за телефоните, които досега бяха със Symbian Anna, ще започне на 8 февруари. Компанията се подготвя да стартира ъпдейта от утре, но междувременно софтуерът вече започна да се появява в сървърите на компанията и е достъпен за някои продуктови кодове на телефони като N8, C7, E7 и C6-01. Очакваме през идните дни ъпдейтът да стане достъпен за повече от вариантите на телефоните, а заради сложността на обновяването процедурата ще трябва да се извърши през компютърното приложение Nokia Suite.

Обновяването е достъпно за Nokia E7, E6, X7, C6-01, C7 и Nokia Oro, а през следващите седмици ще се появи и за Nokia 500. Сред промените са повече опции за персонализация (6 страници на основния екран), нов формат на уиджетите, подобрено приложение на камерата, което позволява записа на HD видео при 30 fps, обновен браузър, ново статус меню за достъп до известия и различни функции на телефона, а скоро и възможност за изтегляне на Microsoft Apps приложения като Lync и OneNote.

Повече подробности за промените:
http://www.allaboutsymbian.com/news/item/14188_The_Nokia_Belle_update_roll_ou.php

http://conversations.nokia.com/2012/02/07/nokia-belle-download-begins-today/

http://europe.nokia.com/find-products/nokia-belle-update

 • Да му се невиди! Тва бива ли само България и още 2-3 страни в Европа да чакаме още за ъпдейт. Циркаджийска работа... Така е в България все още го няма ъпдейта за съжаление както се очакваше. На моя телефон обаче излезе, но се оказа,че продуктовия му код не е за България и има разминавания.Само с 4 начални страници е, не с 6, няма бг меню.Липсват папките,офис,приложения,инсртументи и всичко е на основното меню, но работи много бързо.
  geornnn
 • Да му се невиди! Тва бива ли само България и още 2-3 страни в Европа да чакаме още за ъпдейт. Циркаджийска работа...
  speedy_sz
 • Направих ъпдейта на моя Е7 , който много бързо се инсталира на телефона. Преминах от Анна на Белле и да си кажа, наистина си има предимства. Скролирането е по добро, въобще не насича и телефона сравнително бързо работи,браузъра е по добър. Но подреждането е различно и сега ще си напасвам нещата както ми бяха преди. Българския език го няма сега и него трябва да го слагам,отворих си много работа, но какво да се прави ако ви се занимава теглете със сигурност си заслужава.
  geornnn
 • Още няма update за моята N8, чакам с нетърпение:)
  titan_t
 • Супер ! Скоро ще обновявам с Belle (cyber)
  frenchdopeboy
 • Добре са се справили Nokia много ми харесва Symbian Belle всички да обновяват нищо няма да загубят :) :) :) (yes) по скоро исках да кажа Nokia Belle :P:P:P
  drebenc