Започват продажбите в България на Samsung Galaxy A7 (2018)

Започват продажбите в България на Samsung Galaxy A7 (2018)

Samsung обяви, че започват продажбите в България на представения наскоро Galaxy A7 (2018), но поне засега не успяваме да открием оферти за него в предложенията на мобилните оператори и другите търговци. В сайта на Telenor присъства с надпис "Очаквайте скоро", но без конкретни детайли за цената. Засега полезната информация от страницата е малко - Telenor ще го предлага в синьо, черно и златисто във версия с 4GB RAM и 64GB разширяема памет.

Предполагаме, че е въпрос на дни устройството да се появи в търговската мрежа. Galaxy A7 (2018) предлага тройна камера с 24МР основен сензор с бленда f/1.7, който е допълнен от 5МР f/2.2 сензор за измерване на дълбочина и създаване на боке ефект, и 8МР f/2.4 камера с ултра широкоъгълна оптика за улавяне на повече от кадъра.

Основната камера може да комбинира 4 пиксела в един за подобряване на резултатите в условия с намалена осветеност, а освен това включва технология за автоматично настройване на цвят, контраст и яркост. Камерата за селфита е 24МР и е допълнена от LED светкавица. Сред останалите характеристики откриваме корпус от метал и стъкло, 6" Super AMOLED дисплей с резолюция 1080х2220 пиксела, осемядрен чипсет с честота 2.2GHz, батерия с капацитет 3300 mAh и сензор за отпечатъци върху дясната страна на корпуса.