Sony Ericsson XPERIA X1

Sony Ericsson XPERIA X1
XPERIA X1 със сигурност е един от най-чаканите смартфони на годината и първият с марката Sony Ericsson, който използва Windows Mobile. Стилният бизнес инструмент впечатлява не само с дизайн, в който намират място и метални елементи, но и с технически възможности, сред които се открояват сензорен дисплей с резолюция 800 x 480 пиксела, QWERTY клавиатура, Wi-Fi, GPS приемник, работа с HSDPA мрежи, оптичен джойстик и специален интерфейс, оптимизиран за употреба чрез докосване. Желаният смартфон скоро попадна и в нашите ръце и сега ще се опитаме да ви запознаем с него по-отблизо.

Благодарим и на колегите от O-Connect, които ни предоставиха телефона за този тест.

Видео галерия


Review of Sony Ericsson XPERIA X1 from Mobile Bulgaria on Vimeo.

Апарат и управление

Видео галерия


Review of Sony Ericsson XPERIA X1 from Mobile Bulgaria on Vimeo.

Апарат и управление

  • прочети тук...как се инсталират програми и всичко друго за WinMobile http://forum.pocketbulgaria.com/index.php телефона е с WinMobile и програмите се инсталират по различен начин ,отколкото на десктоп PC :-) Обикновено програмите са с формат CAB . По принцип можеш директно да инсталираш всякакви програми,но трябва да си ги свалиш от съответните сайтове за тази ОС. Разбира се, можеш да използваш за инсталиране и синхронизиране и програмата ActiveSync.
    mobility
  • 1во има си отделна тема телефона и 2ро вероятно тези програми или игри, които ти изписват това, предполагат да се инсталират от компа - свързваш телефона с компа и стартираш рар-а...Това е. И все пак пиши в темата на телефоно :)
    z_i_k_o