Mobile монитор

С Mobile Монитор можете да получавате известие на вашия e-mail адрес за цените на продукти, предлагани от магазините в MobileBulgaria.com, както и обявите публикувани от потребители. По този начин винаги ще бъдете информирани за актуалните цени на предлаганите в сайта продукти.

x

ОБЯВИ

Вградена памет
Цвят
Подреди по
 • Още "екстри" https://www.ixbt.com/news/2018/09/24/u-iphone-xs-obnaruzhilis-problemy-s-jekranom-pri-minimalnoj-jarkosti.html Трябва да се изчака да си оправят производството 1-2 месеца.
  StefiMo
 • @Sithlord Затова е хубаво да се изчака малко. След месец вече ще се знае дали е истина или бомбастични писаници. В същата тема други се "оплакват" и от много по-бърза свързаност. Има и двата вида.
  npet
 • Две интересни теми от днес: 1. Web browsing test suggests iPhone XS & XS Max offer shorter battery life than iPhone X - Link: https://9to5mac.com/2018/09/24/iphone-xs-iphone-xs-max-battery-life/ 2. Some iPhone XS users report poor Wi-Fi and LTE performance, this could be why - Link: https://9to5mac.com/2018/09/24/iphone-xs-wifi-lte-performance/ Изглежда iPhone X не е за ъпгрейд!
  Sithlord
 • Няколко коментара по написаното по-горе: 1. Рамката е същата (все си е стоманено и на Х и на ХS). 2. Камерата е двойна и на двата. Относно разликите - новата камера е с по-голям сензор. Като ползвател на Х си казах, че не си струва да се сменя, но като видях разликите в снимките - не съм виждал по-добър HDR на телефон досега. Въпреки това е очевидно, че ще се чака за догодина, но качеството на снимане е наистина феноменално - хванах се на няколко пъти грешно да си мисля за смяна само заради това..
  radko89
 • [Quote]Cиcтeмaтa зa лицeвo paзпoзнaвaнe FасеІD вeчe e пo-бъpзa и cигypнa[/Quote] И на мен това ми направи впечатление. Другите неща като камера, процесор, РАМ, изобщо не може да ги разбереш. Сложих двата телефона един до друг, тествах сърфиране, игри, разлика няма. И двата работят добре. Но от X към Xs няма никакъв смисъл да се преминава. [Quote]Камерата при Xs е двойна, при X - само една. [/Quote] Моя iPhone X е с двойна камера, дали не е някакво китайско менте:D Готов съм да се обзаложа, че камерата е една и съща в двата телефона :|
  Legolaself01
 • Cиcтeмaтa зa лицeвo paзпoзнaвaнe FасеІD вeчe e пo-бъpзa и cигypнa. Изцялo нoв e 7-мeгaпиĸceлoвия ceнзop нa пpeднaтa ĸaмepa. Hoви ca и двaтa 12-мeгaпиĸceлoви ceнзopa нa зaднитe ĸaмepи, ĸaтo тe пpитeжaвaт блeндa c paзмep 1,8 и 2,4. Πoдoбpeнa e и 6-тoнaлнaтa cвeтĸaвицa. Зa oщe пo-дoбpи cнимĸи, Аррlе e paзpaбoтилa и нoвa cиcтeмa Ѕmаrt НDR, ĸoятo пpaви няĸoлĸo ĸaдъpa и cлeд тoвa aвтoмaтичнo ги oбpaбoтвa в eдин. Hoвият іРhоnе Хѕ щe имa и пo-бъpзa LТЕ вpъзĸa - дo eдин гигaбит в ceĸyндa. Hoвocт e и възмoжнocттa зa двe ЅІМ ĸapти. B цeлия cвят, ocвeн в Kитaй, тoвa щe cтaвa чpeз eднa физичecĸa ĸapтa и eднa еЅІМ. Πo-бъpз e и 6-ядpeният пpoцecop А12 Віоnіс - пъpвият 7nm чип c 6,9 милиapдa тpaнзиcтopa. Cĸopocттa им e c 15% пo-виcoĸa, a изпoлзвaнaтa eнepгия - c 40% пo-ниcĸa. Гpaфичният пpoцecop cъщo e oбнoвeн, ĸaтo вeчe пpeдлaгa 50% пo-гoлямa мoщ. Зaeднo c нoвaтa іОЅ 12, ĸoятo щe бъдe дocтъпнa зa вcичĸи пoтpeбитeли нa іРhоnе 5Ѕ и пo-нoви oт 17 ceптeмвpи т.г., пpилoжeниятa щe ce зapeждaт c 30% пo-бъpзo, cтaнa яcнo oт пpeдcтaвянeтo.
  Stennn
 • Камерата е различна от на Х-са има повече рам записва със стерео звук има по силни колони иначе и на Х-са камерата е двойна не единична забравих че новия има нови антени
  Prasko1
 • Почти няма особени разлики, да. Камерата при Xs е двойна, при X - само една. Процесорът е по-нов, РАМ с 1 повече. Друго, друго…а, да, Face ID [i]би трябвало [/i]да работи по-бързо и по-добре. Ами друго май няма, но и цената е същата. В смисъл – в момента и двата модела са на около една и съща цена.
  Stennn
 • [Quote]Тя и цената си е същата.[/Quote] Тогава има логика да купиш по-новия модел от двата (yes)
  Legolaself01
 • Тя и цената си е същата.
  STE1
 • Ааа, моля ти се... Врели - некипели! Какви ги говориш, та той е много по-лъскав от Iphone X, а и освен това е с 2% по-бърз от X, как изобщо може да ги сравняваш, разликата е на светлинни години... А пък и освен това е с процесора от 2018 година! И даже камерата е същата, но и тя е с по-лъскав панел, не го ли забеляза? Ще приема, че нещо се шегуваш...
  11125555