3 месеца безплатен достъп до Facebook през обикновен телефон от VIVACOM

3 месеца безплатен достъп до Facebook през обикновен телефон от VIVACOM
Преди време VIVACOM и Facebook си партнираха, за да предложат безплатен мобилен достъп до социалната мрежа през обикновени телефони. Предложението беше валидно за определен период от време и изтече, но компаниите са готови с ново. От юли в продължение на 90 дни потребителите на VIVACOM без смартфон могат да получат безплатен достъп до социалната мрежа чрез Java мобилно приложение. То е съвместимо с над 2500 модела телефони, има интерфейс, който се доближава до този на приложенията на Facebook за смартфони и предлага възможности за лесно поддържане на връзка чрез Facebook, разглеждане на снимки от мобилния телефон, синхронизация на контактите от адресната си книга и достъп през Facebook в други приложения за новини, спорт, игри и прогнози за времето.

Приложението е много икономично откъм консумация на данни в сравнение с други подобни приложения или сайтове за мобилни устройства, което гарантира бързата му работа дори на устройства без 3G възможности. Софтуера е на разположение за изтегляне от клиентите на VIVACOM без допълнителни такси, както и без начисляване на трафик за използването му до края на октомври 2012 г. на адрес http://d.facebook.com/install .

 • Незнам какво му е специалното на това приложение, но като го заредя ми отваря това което си го имах на телефона 6303
  mensmen
 • А, ясно - значи наистина е доста олекотена услуга, но трафика все пак се заплаща. Абонати на Мтел/Глобул в страната не го заплащат и могат да го ползват през кой да е браузър. Услугата на Виваком обаче ще бъде тотално безплатна и след като отвориш линкове, водещи към снимки и видео - стига обаче да ползваш специалното приложение..
  asenna5
 • [Quote]www.0.facebook.com Безплатен трафик във фейсбук през мобилния телефон , за абонати на м-тел и globul. [/Quote] Да прав си,но като напишеш в чичко Гошо и излиза предимно статии свързани с м-тел.Явно бибарите не бяха го пускали до сега:|
  rado243
 • Май не е само за абонати на Мтел, тъй като в страницата във FB "0.facebook.com" има над 240 хил. вписани човека. Това не е ли услуга на Фейсбук за всички мобилни потребители ?
  asenna5
 • http://www.[B]mtel[/B].bg/0.facebook;)
  rado243