5 надеждни Lightning кабела

5 надеждни Lightning кабела

Всички съвременни смартфони от Apple, както и някои таблети и лаптопи на компанията, използват интерфейс Lightning за зареждане и/или прехвърляне на данни. За разлика от стандартните USB кабели, които са широкодостъпни и сравнително евтини, решенията за продуктите на Apple са с малко по-висока цена. Разбира се, и тук са налични множество предложения с различни цени и параметри, а с настоящите си предложения целим да ви помогнем в избора на нов кабел.

Първият модел е Nonda ZUS 180 Lightning Kevlar, който е с оплетка от влакна  DuPont Kevlar за допълнителна здравина и защита срещу износване. Кабелът издържа на огъване над 15 000 пъти, което е с 300% повече от обикновените продукти. Налична е и подсилена външна поликарбонатна структура, която допълнително гарантира дълга работоспособност. Дължината на кабела е 120 см, а освен това има и MFI сертификация от Apple.

TeckNet P301 е с дължина 3 метра и също има MFI сертификация с уникален сериен номер и оторизиращ чип, позволяващ 100% съвместимост с продуктите на Apple. Краищата на кабела са тествани за над 6000 огъвания и не са показали съществени нарушения на целостта, а конекторите са изработени от материали, които са устойчиви на високи температури. Продуктът е съставен от няколко слоя, включително външен 70P PVC, устойчива PE материя, екраниране със 125% AI Mylar и 100% мед.

Griffin Premium Lightning към USB също е с дължина 3 метра и има сребрист цвят. Моделът е с алуминиеви краища при конекторите и устойчива оплетка за проводниците. Кабелът е тестван за устойчивост при над 10 000 огъвания и отново е с MFI сертификация.

Следващото предложение Griffin PowerJolt 12W Dual е от същата компания, но е по-специфично от останалите, тъй като става дума за зарядно за кола. С него можете да зареждате едновременно две устройства при мощност 12W (5V @ 2.4A), като е наличен вграден Lightning кабел и свободен USB порт. Аксесоарът разполага със светлинен индикатор за зареждане и е MFI сертифициран от Apple.

Завършваме подбора си с оригиналния кабел на Apple, който е наличен с дължина от един метър и два метра. Тези продукти идват без опаковка, но въпреки това са надеждно решение за зареждане на устройствата и прехвърляне на данни. Кабелите са с бял цвят и със стандартен дизайн без оплетка.

Оферти на деня

 • Най-високият клас лайтнинг кабели на Анкер със стандартно юсб, кевларена оплетка, почти два метра дължина и доживотна гаранция с доставката до България излиза около 40 лв. Въобще не мога да си представя някога да си купя кабел от тук.
  NSWDG
 • защо не мога да използвам еконт за поръчката си ?
  nukyty
 • -
  npet
 • Няма лайтнинг кабел с куик чардж поддръжка. Има с фаст чардж и то само ако са мфи сертифицирани. Аз говоря за устройствата им по принцип, не само за Apple, извинявам се.
  tzincbg
 • Няма лайтнинг кабел с куик чардж поддръжка. Има с фаст чардж и то само ако са мфи сертифицирани.
  NSWDG
 • От китайските pzoz и baseus издържат доста. И зарядите им си отговарят на написаното, не да пише Quick charge или 2Aмпера, а да дава половин...
  tzincbg
 • Да, така го разбирайте :)
  Не предлагаме Anker за сега
  mishobehar
 • -
  npet
 • Този последния боклук какво пави в подобна класация?!? Това са най-ненадеждните кабели, които човек може да си купи. Дори не са посредствени, а много по-надолу. Къде са кабелите на Анкер, Оуки, Номад? Класацията ви е некомпетентна.
  NSWDG