Samsung Galaxy S11+ може да има сензор за снимане на тъмно

Samsung Galaxy S11+ може да има сензор за снимане на тъмно

Наскоро се появиха първите рендъри на Galaxy S11+, от които става ясно, че устройството може да има петорна основна камера. Сега на базата на патентна заявка за запазване на наименование към EUIPO, която е открита от LetsGoDigital, получаваме представа за евентуалното предназначение на един от сензорите. Той може да е специализиран за снимане в нощни условия, тъй като е възможно да носи името „Bright Night“.

По този начин се нарича и нощният режим, който компанията въведе при сериите Galaxy S10 и Note10. За съжаление, липсва допълнителна информация за тази новост, но е доста вероятно скоро да изтече повече информация за нея. Вече са известни много детайли за камерата на бъдещия модел, който ще включва 108-мегапикселов сензор.

Освен това очакваме наличието на модул с перископен обектив с 5-кратен оптичен зуум и оптична стабилизация. Сред останалите нововъведения ще са наличието на лазерен автофокус и възможност за запис на видео в 8K. Възможно е да видим и нови режими на снимане като „Director's View”, „Night Hyperlapse”, „Space Zoom”, „Single Take Photo” и „Vertical Panorama”.

Източник: LetsGoDigital

Препоръчани оферти