5000 MB и HBO GO с екстра за мобилен интернет от А1

А1 обяви, че клиентите на телекома могат да се възползват от допълнителни 5000 MB и достъп до онлайн платформата за филми и сериали HBO GO чрез екстра за мобилен интернет. Месечната цена на добавката е 7.99 лева с 2-годишен абонамент, а без срочен абонамент струва 9.99 лева. В момента тя се предлага със 100% отстъпка от месечната абонаментна такса за първия месец от активирането.

Екстрата може да се заяви на a1.bg, a1zona.bg, *123# или през автоматичното гласово меню на *88, а освен това може да се активира и с посещение на магазин на А1. HBO GO предлага над 5000 часа хитови филми и сериали, достъпни на смарт ТВ, лаптоп, таблет, смартфон, а също и през Chromecast, Apple TV и PlayStation 3 и 4. Онлайн услугата включва и специална детска секция с анимации, приказки и игрални филми, озвучени на български език.

 • [Quote]преди няколко месеца[/Quote] Сам си го казваш, това изобщо не е новина и екстрата съществува много преди ментел да си сменят кожата ама не и нрава.Най-елементарна реклама прикрита като "новина"...
  AVKansazov
 • Теб няма ли да те затрият най-накрая? Каква е тая омраза не мога да разбера.. все едно си в детската градина с тоя ‘ментел’, сега пък друга простотия.. Екстрата е супер, преди няколко месеца преподписах на най-евтиния им план плюс тая екстра. Реално получаваш 5gb всеки месец за левче като се приспадне цената на hbo go..
  maxito2
 • Аз мисля, че ако човек е решил да си пусне HBO GO, офертата хич не е лоша. По принцип в сайта на HBO цената за Go-то е 10лв, а тук за тази цена получаваш и 5000 мб интернет, а ако реши да подпише за 2г. цената е още по добра. Вие за колко искате да ви го пуснат?
  jonibg
 • И тези 5000 Мб дали се добавят всеки месец или само еднократно.
  Hejdbbsh
 • Такива статии са копирани прессъобщения, така че малоумния ПиАр на (л)А(йно) 1 е изпратил тази малоумщина!
  Воден-дух
 • То това не е от днес. Цени от 7.99 с договор или 9.99 без. Това, че този който е писал статията нарочно е написал такива суми, само прави реклама на А1.
  wer_aac
 • Сигурно тази “екстра” върви с подарък нов смартфон от висок клас всеки месец :D
  Воден-дух
 • Избиха рибата (woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo):D:D:D:D:D;);););)
  Боби13