600 безплатни минути за корпоративни клиенти от GloBul

GloBul предложи нова абонаментна програма за корпоративни абонати наречена Business Smart. С новото предложение корпоративните клиенти на компанията получават до 600 безплатни минути за разговори в рамките на избрана от тях група. Програмата предлага три различни пакета.
Първият пакет Business Smart 1 предлага 100 безплатни минути за разговори в затворена група, месечната такса е в размер на 8.00 лева, а в пакета е включена възможност за разговори към всички мрежи на територията на страната за цена от 0,38 лв. на минута.
С Business Smart 2 клиентите могат да говорят към всички национални мрежи за 0,29 лв. на минута при месечна такса от 16 лева. Към този пакет са включени 300 безплатни минути за абонати в затворена група. От безплатни разговори в продължение на 600 минути могат да се възползват корпоративните клиенти на третия Business Smart пакет. Освен това той предлага цена на разговори в страната от 0,22 лв. при месечна такса от 30 лева. Програмата Business Smart включва и по-ниски цени на международните разговори - с 50% по-евтини от предлаганите в.