А1 дава двойно повече минути и МВ при презареждане на предплатена карта

Като част от кампанията си за дигитална солидарност А1 ще дава на своите клиенти на гласова предплатена услуга двойно повече минути и мегабайти за всяко презареждане на предплатена карта до края на месец май. За да се възползват от предложението, потребителите трябва да активират оферта А1 с национални минути и МВ като изпратят безплатен SMS с текст А1 на номер 789 и да презаредят картата си с поне 10 лева.

Ако заредят картата си с 10 лева, ще получат 400 национални минути и 4000 МВ Интернет спрямо обичайните 200 национални минути и 2000 МВ. Допълнителните минути и мегабайти са валидни за 30 дни от датата на презареждане.

За да презаредят предплатена карта, абонатите трябва да изпратят безплатен SMS на кратък номер 1616. Той може да се изпрати само от номер с месечен абонаментен договор към А1, а заредената сума ще се отрази в следващата фактура на абоната. В текста на SMS-a задължително трябва да присъства номерът на предплатената карта, последван от запетая и сумата, която клиентът иска да зареди. Абонатите на договор могат да презаредят предплатена карта и през мобилното приложение Моят А1 или портала Моят А1 на A1.bg.

Телекомът отново призовава своите клиенти да използват дигиталните канали за самообслужване. Въпреки това, по-голямата част от магазините му продължават да работят, но при засилен контрол на спазването на предпазни мерки. Клиентите, които имат нужда от консултация с представител на А1, могат да се свържат и с видео обаждане.

Източник: A1