A1 пуска проследяващото устройство MyКi Auto

А1 обяви, че започва да предлага MyKi Auto – това е GPS проследяващо устройство, което позволява постоянно наблюдение на автомобили, камиони, мотори и др. през мобилно приложение. Myki Auto е достъпно за всички клиенти на А1 на цена от 9.99 лева в брой или за 0.50 лева на изплащане с абонаментен план A1 Surf 2XL. Устройството e с четворна локализация, която гарантира точност на местонахождението до 4 метра. На открити пространства се използва двойно подсигурена сателитна система – GPS и Glonnas.

В подземни паркинги и закрити помещения MyKi Auto разчита на Wi-Fi и А-GPS, за да даде информация за местоположението на автомобила. Джаджата разполага с 10 000 mAh батерия, която й позволява да изпраща данни за автомобили в движение на всеки 10 минути в продължение на 90 дни. Устройството може да следи автомобила и в реално време, като изпраща местоположението му на всеки 10 секунди, като това може да се осъществява в продължение на 45 - 60 дни.

MyKi Auto има и функция за изпращане на сигнал до мобилно устройство, ако автомобилът се движи без знанието на собственика или напусне някоя от предварително посочените до 5 зони за сигурност. Налична е и защита срещу заглушаване, която позволява на MyKi Auto да запамети изминатия маршрут. Устройството се инсталира лесно чрез магнит и може да се конфигурира чрез мобилното приложение MyKi Auto.

  • Дай линк ..
    Nistel
  • И като го откраднат със заглушаващо устройство как точно ще бъде спасено положението...
    nikito_blend