Ето как да гледате премиерата на Huawei Mate 30 на 19 септември

Ето как да гледате премиерата на Huawei Mate 30 на 19 септември

След малко повече от 24 часа в Мюнхен ще се състои официалната премиера на серията Huawei Mate 30. Вече знаем, че в нея ще има 4 модела, които ще покрият различни ценови нива, но засега не знаем кои от тях ще се продават в Европа. Както обикновено компанията ще предава на живо представянето, така че ще може да се гледа от всеки желаещ. Началото е в 15 часа.

Утре очакваме да видим Mate 30, Mate 30 Pro, Mate 30 Lite и Mate 30 RS Porsche Design, но освен това компанията ще представи и нова версия на умния часовник Watch GT и вероятно други аксесоари. Засега няма яснота дали смартфоните ще се продават в Европа - това е така, защото те ще са без услугите и приложенията на Google. Това е следствие от включването на Huawei в американски списък, забраняващ на щатски компании да й продават свои продукти без специално разрешение. Оферти на деня

 • Не след ъпдейт ами когато изчистиш данните на приложението и го настроиш тогава.Не за първи път правят така, когато направиш възстановяване на приложението да ти излязат скрити неща.Така стана и когато се лепна в нотификатора и не може да се махне от там.
  AVKansazov
 • При мен след ъпдейта няма нищо такова - телефона си стои заключен и си иска пръстов отпечатък или парола. Не съм пипал нищо и никъде.
  iavorski
 • Бесен съм!Понеже имам часовник и гривна вчера ми се обнови приложението Здраве, нова дизайн леки промени... никакъв проблем.Днес си преинсталирах приложението и изведнъж се оказа че Хуауейците скрито са направили устройствата по подразбиране да бъдат "входно устройство", тоест докато ги носиш телефона да е отключен.Няма ги в списъците в настройката за смарт лок на телефона ако ги изтриеш от блутуут списъка се закачат наново и може да се спрат само като махнеш отметката за използване като входно.Усетих ги само по това че след преинсталацията блутуут иконата на стария ми телефон започна да показва че има сдвоено устройство а аз нямах такова, на новия не се показва.Дали е съвсем "случайна" тази "грешка"?
  AVKansazov
 • -
  npet
 • Аз дори не искам да си го причинявам...
  Ванката
 • Според мен, си говори на китайски.
  ne4o
 • Айде почна ни, господин Ю :roll:

  Няма такова мъчение...
  board
 • какво да им гледам?как представят китайски телефон струващ колкото флагманите на Samsung и Apple с операционна система, зависеща от настроението на Амриканския президент? На 19,09 идва новата iOS - ще си разцъквам нея, за да видя добавените функции и подобрения, вместо да си губя времето с подобни презентации.
  nikitrz
 • Вероятно ще покажат GT2 защото в гугъл плея в страницата на приложението Здраве има скрийншот от нова версия в който пише точно него като свързано устройство.Може също и гривната хуауей банд 4, тя пък започна да ми излиза в приложението в списъка с гривните за свързване обаче без снимка.
  AVKansazov
 • Едновремено ми е интересно какво ще покажат и искам да гледам, но от друга страна ме побиват тръпки само като си помисля каква мъка за ушите ми ще е като заговори гномчето. Не мога да разбера защо не наемат професионални англоговорящи презентатори за световната презентация? Иначе е много странно, че след като за сега телефона не се очаква да са продава в Европа, го показват в Мюнхен.
  board