А1 Xplore TV вече поддържа YouTube и YouTube Kids

А1 Xplore TV вече поддържа YouTube и YouTube Kids

A1 обяви, че клиентите на интерактивната телевизия на компанията вече разполагат с бърз достъп до YouTube и YouTube Kids през главното меню на Xplore TV. Съответните приложения предоставят цялото съдържание, функционалности и навигация, които сме свикнали да ползваме в телефон или компютър. Потребителите ще могат по-удобно да ползват личните си плейлисти и абонаменти и да гледат любимите си клипове на екрана на телевизора.

Приложението YouTube в главното меню на Xplore TV може да бъде управлявано и през смартфон. С YouTube Kids в Xplore TV родителите пък могат да бъдат сигурни, че детето няма да попадне на неподходящо съдържание. Наличните клипове са подредени по възрастови групи и са категоризирани – поредици, музика, обучение, препоръчани и др. Достъп до YouTube и YouTube Kids имат всички клиенти на Xplore TV.

 • Хубаво е че пускат youtube защото както са почнали след 1 година в премиум тв пакета им ще има към 50 канала.. баси колко канала спряха тия в последно време. :shock:
  criminall
 • Приложението на тубата превърна образно телевизора в кухнята ми Смарт!Наричам го така защото това е главната функция която използвам на истинското ми Смарт тв.Супер бърза и гладка работа,свързан съм и пускам от телефона клипове,абе поздравления за ъпдейта А1 и най-вече на разработчиците!
  venci362
 • Приложението може да каства към андроид тв което донякъде компенсира липсата.
  AVKansazov
 • Безсмислено за мен. Да направят приложение за андтоид тв.
  bachora
 • Безсмислено за мен. Да направят приложение за андтоид тв.
  bachora