Google One с опция за автоматичен бекъп при смартфони с Android

Google One с опция за автоматичен бекъп при смартфони с Android

Преди малко повече от година Google обнови платените си планове за облачно пространство и ги преименува на Google One, а сега компанията добавя и първата по-съществена нова функционалност към тях. Всички потребители с платен абонамент ще могат да се възползват от опцията за автоматичен бекъп на съдържание от смартфон с Android през едноименното приложение.

Тази функционалност надгражда вече съществуващата опция за бекъп и включва всякакво съдържание, включително съобщения, контакти, приложения, снимки, видео и документи. По този начин ще можете лесно да прехвърлите всичко в следващия си телефон с Android. Цените за плановете на Google One започват от 3.99 лв. месечно (39.99 лв. годишна такса) за 100GB пространство и достигат до 629.99 лв. на месец за 30TB.

Източник: Google

Оферти на деня

 • Между другото, не ползвам iPhone, но вариантът за бекъпване през iTunes най-много ми допада. Отваряш програмата, правиш един общ бекъп, криптираш го ако искаш и си готов.. Всички притеснения за данните да не са ти в облака, да не ти сканират снимките, чатовете, контактите и т.н. ги нямаш. Можеш да го качиш на флашки или външни дискове и да си имаш резервно копие.
  mishobehar
 • Не го очаквах от Гугъл. Бакъпът вече се заплаща - минимум 4лв/месец такса за облак. Да, ако предплатиш за година (12 месеца) е 40 лв. Ако плащаш месец за месец е 4 лв.
  Kuzmanow
 • -
  npet
 • Брутална иновация от гугъл
  Vasil977