AirPods оцеляха след поглъщане

AirPods оцеляха след поглъщане

Слушалките AirPods се оказаха неочаквано издръжливи. Това е установил на собствен гръб тайванският гражданин Бен Хсу. Една вечер той заспал, а на следващата сутрин установил, че едната му слушалка AirPods се губи. Той започнал да я търси с помощта на Find My iPhone и скоро установил, че аксесоарът е в неговия стомах. Не е много ясно как Хсу е успял да глътне слушалката, без да разбере, но той бързо отишъл в местната болница. Там лекарите установили с помощта на рентген, че липсващата AirPods действително се намира в стомаха на своя собственик.

Бен Хсу получил предписание да пие слабитени и му обяснили, че ако слушалката не излезе по естествен път от него, ще се наложи хирургическа намеса. За негово щастие, не се наложило да се стига до интервенция, а скоро Бен Хсу успял да си върне глътнатата джаджа. Голямата изненада била, че слушалката не само работела, но и имала 41% заряд на батерията. Според лекарите той е имал невероятен късмет, че се е разминал с по-сериозни проблеми, а пластмасовата обвивка на AirPods е предпазила чревната му система от нараняване, което е можело да доведе до усложнения.

Източник: Cult of Mac

 

Оферти на деня

 • Да не е обратното? Да я е бутнал отзад и после от срам да си каже, е украсил историята?
  kucipo
 • Имало е случаи да заспивам с дъвка в устата, как веднъж не съм я глътнал. Явно не е била с вкус на ябълка. :lol: :lol: :lol:
  Вито
 • Дам, това с поглъщането докато спи е доста измислена история ;)
  board
 • Една вечер той заспал, а на следващата сутрин установил, че едната му слушалка AirPods се губи. Доообре. Спи и гълта слушалки. Голяма реклама, няма що. :lol:
  Вито
 • Сега да я лапне пак както е изцапана. :D
  nikito_blend