Анализатор смята, че Apple ще достави поне 20 милиона броя от iPhone SE 2

Анализатор смята, че Apple ще достави поне 20 милиона броя от iPhone SE 2

Вече се заговори, че Apple се готви да представи нова версия на iPhone SE през пролетта на следващата година. Сега в бележка до инвеститори анализаторът Минг-Чи Куо споделя очакванията си за продажбите на бъдещото устройство. Според него компанията ще успее да достави поне 20 милиона броя от смартфона през 2020 година, а този брой може да достигне дори до 30 милиона. Предходните прогнози на анализатора бяха за 30-40 милиона доставки.

Той посочва още, че моделът ще включва дънна платка от тип SLP с 10 слоя, което ще облагодетелства доставчици като Pending Holdings, Xinxing и AT&S. Припомняме, че очакванията са iPhone SE 2 да предложи дизайн като на iPhone 8, но в корпуса ще са добавени подобрени компоненти кaто 3GB RAM и процесор A13. Тъй като смартфонът е базиран на вече споменатия модел, той ще има 4.7" LCD дисплей и бутон с интегриран сензор за отпечатъци.

Очакваната цена на iPhone SE 2‌ е 399 долара, като той може да се окаже особено популярен за потребителите, които все още използват по-стари модели като iPhone 6 и 6s. Освен това смартфонът може да се продава добре и в страни като Китай и Индия.

Източник: MacRumors

Препоръчани оферти