Ъпдейт за Huawei Watch GT активира Always on Display

Ъпдейт за Huawei Watch GT активира Always on Display

Huawei Watch GT е сред малкото умни часовници, които осигуряват впечатляващо време за автономна работа, което се дължи на оптимизациите при хардуера и използването на собствена операционна система. Устройството има OLED дисплей, но въпреки това досега не поддържаше функцията Always on Display, която очакваме да открием в подобни джаджи. За щастие, това се промени с последния софтуерен ъпдейт с номер 1.0.8.34 и размер 3.2MВ. В него са отстранени някои бъгове, повишена е точността на отчитането на сензора за пулс и е включена функция за изключване на екрана, когато е покрит.

Най-важната промяна обаче е добавянето на опцията Always on Display. Тя позволява да зададете фон на екрана в заключено състояние, който да стои постоянно или за определен период от време. Фоновете на практика са два циферблата - дигитален и аналогов. Функцията вероятно ще се отрази на живота на батерията, но това е малък повод за притеснение, защото обикновено Watch GT може да изкара около две седмици с един заряд.

Оферти на деня

  • Актуализираш, после влизаш в настройки - дисплей - адвансед сетингс - стенбай уоч фейс и избираш дали да е цифров или аналогов.
    AVKansazov
  • Как да го активирам
    fullrefil