Apple iPhone SE (2020) е достъпен през нашия онлайн магазин

В средата на миналия месец Apple представи новото поколение в достъпната си серия смартфони iPhone SE, като името на модела се запазва непроменено. Устройството на практика представлява подобрена версия на iPhone 8, като е почти идентично по дизайн с него. Конструкцията е от алуминий и стъклено покритие на гърба. Сега този нов модел е наличен и през нашия онлайн магазин.

Препоръчани оферти

Новият iPhone SE залага на Retina HD екран с диагонал 4.7 инча с поддръжка на технологиите True Tone, Dolby Vision и HDR10. Под него е разположен Home бутон с вграден Touch ID сензор за отпечатъци. В основата на устройството е чипсетът A13 Bionic, който е използван и в iPhone 11, 11 Pro и 11 Pro Max, а това е предпоставка за висока производителност.

Наличен е избор между 64GB, 128GB и 256GB памет за файлове. Основната камера е единична и включва 12-мегапикселов сензор с бленда f/1.8. Благодарение на новия чипсет е възможно заснемането в Smart HDR и портретен режими. Сред останалите черти на устройството откриваме Wi-Fi 6 и LTE-A безжична свързаност, опция за работа с две SIM карти (едната е eSIM), Haptic Touch и IP67 сертификация за прахо- и водоустойчивост.