Apple може би подготвя слушалки AirPod Pro Lite

Според информация на DigiTimes, Apple работи в сътрудничество с компании от веригата за доставки на компоненти за разработката на няколко нови продукта. Сред тях голям интерес будят евентуалните бъдещи слушалки "AirPod Pro Lite", но засега не е налична повече информация за тях. За тяхното съществуване се споменава в доклад за плановете на компанията да разшири производството си чрез партньори в Тайван, което е необходимо заради ограниченията покрай епидемията от новия коронавирус в Китай.

Припомняме, че Apple представи актуалните AirPods Pro през октомври, а освен това са налични и стандартният модел AirPods. Интересно е да видим как би била позиционирана евентуалната Lite версия и дали изобщо ще се появи. Цитираното от DigiTimes име звучи малко странно, но не е изключено AirPod да е правописна грешка.

Сред другите споменати в материала продукти са следващите поколения на iPad, Apple Watch и iMac. Изглежда компанията от Купертино ще възложи на партньорите си от Тайван производството на по-големи обеми от тези модели, което ще ѝ позволи да се застрахова от допълнителни проблеми, които могат да възникнат около епидемията в Китай.

Източник: DigiTimes (изисква регистрация)

Финтех революцията е вече факт. Разбери как да сложиш целия си портфейл в смартфона.