Apple намалява поръчките на компоненти за iPhone

Apple намалява поръчките на компоненти за iPhone
Заради по-слабо от очакваното търсене на iPhone 5, Apple е намалила поръчките за компоненти за смартфона, пише Wall Street Journal, като се позовава на запознати със ситуацията източници. Посочва се, че поръчките за екрани за телефона за периода януари-март са били намалени почти наполовина в сравнение с първоначално планираните. Редукциите са засегнали поръчки и за други компоненти, а не само за екрани, и са били направени през миналия месец. Според Wall Street Journal това говори, че продажбите на новия iPhone не са чак толкова добри, колкото се надява компанията.

http://online.wsj.com/article/SB10001424127887323596204578240440691304344.html

Оферти на деня

  • Ако не сменят тотално политиката с цените и не предложат нещо наистина ново ше заминат при нокиа и блекбери
    zxn
  • Нормално, при толкова жестока конкуренция от LG с модела Nexus и то Google го пусна на супер изгодна цена айфоня5 губи позиции. 2013 се очаква още по голяма конкуренция с навлизане на MS.
    Beчния
  • Но този път сметни и срока - кога пуснаха 5-ицата и след какъв кратък период вече намалят количеството... или наистина слаб поради, което наистина ще се постараят и ще намалят срока до представянето на следващия модел... Все пак доста се недоволните от този корпус...
    ZIKO