Apple представи обновените iPad Air и iPad mini

Apple представи обновените iPad Air и iPad mini

Apple представи два нови таблета в сериите iPad Air и Mini. Новият iPad Air предлага 20% по-голям екран от предшественика си (10.5“) и 70% по-висока производителност благодарение на чипсета A12 Bionic с допълнителен невронен блок. Моделът е съвместим с писалката Apple Pencil от първо поколение.

Новият iPad Mini включва Retina екран с диагонал 7.9“ и технология True Tone, който е с 25% по-висока яркост спрямо предходните модели. Устройството също работи с Apple Pencil (първо поколение) и използва чипсет A12 Bionic. Поддръжка за технологията Face ID липсва, но и при двата модела е наличен Home бутон с Touch ID сензор за отпечатъци. Таблетите предлагат Wi-Fi и LTE (чрез eSIM) опции за мрежова свързаност, както и 64GB/256GB вградена памет.

Компанията обяви и предстоящо обновление на iWork за iOS, което ще е налично следващата седмица. То ще добави подобрена интеграция за Apple Pencil с нови опции за анимации в Keynote. Двата нови таблета ще се предлагат в сребрист, черен и златист цвят. Те вече са налични в редица държави, но засега не и в България. Цените за iPad mini започват от 399 долара в САЩ за модела с Wi-Fi свързаност и 529 долара за Wi-Fi + LTE. iPad Air струва 499/629 долара за съответните варианти.

Източник: Apple

Оферти на деня

  • Забравихте да обявите това https://youtu.be/TxvGI7txoA8
    Jonne
  • X
    Jonne