Microsoft добави опция за търсене с Google в SwiftKey

Microsoft добави опция за търсене с Google в SwiftKey

Към края на миналата година в софтуерната клавиатура за Android SwiftKey беше добавена опцията за директно търсене на съдържание в мрежата. Тази функционалност наподобява доста на възможността за уеб търсене в клавиатурата Gboard. Тъй като SwiftKey е собственост на Microsoft, доскоро беше възможно да се използва единствено търсачката Bing. Сега изглежда е добавена и опция за избор на услугата за търсене на Google. Това означава, че вече можете да използвате SwiftKey за търсене в Google, без да сменяте приложенията.

Източник: Android Police

 • Мда. Аз тая лупа от доста време я имам. Но като избор в настройките я няма. Активирана си е по подразбиране явно.
  Вито
 • Нямаш ли една лупа на най-горния ред на клавиатурата?
  niki_91
 • И при мен го няма още. Иначе да, отдавна Майкрософт ги купиха. Аз съм с тази клавиатура от както ползвам андроид телефон и сън много доволен. Предвиждането е перфектно. Отделно си учи и нови думи.
  Вито
 • Дори не знаех, че е на Майкрософт. Сега съм спокоен, че не ме следи някое анонимно хакерче, а пак същите пичове. :) Много добро предвиждане на текст. Ако ви е стар телефона тогава smart keyboard e следващата най-добра.
  Питам се GOOGLE НАРОЧНО ли държи предвиждането на текст в Gboard на ПОСРЕДСТВЕНО ниво за да има конкуренция? В google търсене има страхотни предвиждания цели изречения напред, а в клавиатурата - боза?
  tzincbg
 • Ами аз още го нямам този избор но интересното е че като натисна бутона на търсачката от клавиатурата ми изписва "търсене с гугъл".
  AVKansazov