Apple продължава да чисти бъгове от iOS 13

Apple продължава да чисти бъгове от iOS 13

Apple започна разпространението на iOS 13.3 и iPadOS 13.3 за съвместимите с операционната система устройства. С новата версия, която е с размер около 700MB (варира според устройството), се отстраняват редица бъгове, които продължават да създават проблеми на потребителите, преминали към iOS 13.

Трябва да отбележим, че отстранените нередности са далеч по-незначителни спрямо поправките, които бяха приложени с предходните версии на iOS 13. Пълният списък с поправените бъгове можете да намерите тук.

С iOS 13.3, Apple добавя някои новости като допълнителни опции за родителски контрол в менюто на услугата „Screen Time“ с възможност за ограничаване на обажданията и изпращане на съобщения само до определени контакти. Другото основно нововъведение е под формата на нова подредба в приложението „Apple News“ с опции за по-лесно отбелязване на материалите, които харесвате, и тези, които не харесвате.

Заедно с вече споменатите операционни системи Apple започва и актуализацията на останалите си софтуерни платформи съответно до watchOS 6.1.1, tvOS 13.3, HomePod OS 13.3 и macOS 10.15.2.

Източник: Apple