Apple спира продажбите на iPhone 7 с 256GB памет

Apple спира продажбите на iPhone 7 с 256GB памет

Едновременно с представянето на новите iPhone 8 и iPhone 8 Plus, Apple изглежда е спряла предлагането на iPhone 7 с 256GB вградена памет. Потребителите все пак могат да закупят тази разновидност от дистрибутори, които все още разполагат с наличности. Този ход от страна на компанията може да не изглежда като нещо значимо, но чрез малки промени в каталога си, Apple има възможност да влияе върху нагласата на потребителите за покупка на ново устройство. За някои това може да бъде достатъчна причина, която да наклони везните към избор на iPhone 8 например.

Препоръчани оферти

Аксесоари за:

Последните индикации сочат, че интересът към новото поколение iPhone е нисък и някои потребители дори предпочитат да изберат iPhone 7 пред iPhone 8/8 Plus. Това се отдава на два факта – липсата на сериозни подобрения спрямо предходното поколение и изчакване за другия нов смартфон на компанията. Доставките на iPhone X започват в началото на ноември и съвсем скоро ще можем да придобием по-ясна представа за потребителското поведение към продуктите на компанията, но вече има предупреждения, че в началото наличностите от устройството ще са много по-малки от търсенето.

Източник: Mashable

 • Би ли пояснил каква е голямата разлика между 7 и 8?
  Sithlord
 • Може би е време да започнат да пускат своите флагмани не всяка година а през две. Говоря за всички марки. За почти всеки вече е видно, че новите телефони са с минимални подобрения (както и имат и минимални недостатъци) от предходните. По- добре е да има повече време за разработки и наистина новия модел да си струва да го вземеш.
  aRcIs
 • Разбира се, че е важно. Това са 7 часа повече седмично. Времето е най-ценният ограничен ресурс.
  Blue Sky
 • [Quote]..новият айфон 8 се зарежда с около час по бавно... дано коригират тази грешка през 2018г.[/Quote] Да, това е жизненоважно за някои и е голяма "грешка" от страна на производителя разбира се...
  KuKeR
 • Вземи си осмица има голяма разлика от седмицата
  Vasil977